Νέα προκήρυξη Ξηρού το πρωί στην "Εφ.Συν"!

13:31 21/1/2014 - Πηγή: Bam

Ο Λάκης Μπέλλος γράφει για τη νέα επιστολή-μανιφέστο-προκήρυξη που έστειλε τα ξημερώματα της Τρίτης ο Χριστόδουλος Ξηρός στην «Εφημερίδα των Συντακτών» - Ο Δένδιας συνέλαβε το βίντεο του Ξηρού.

Του Λάκη Μπέλλου

Νέα επιστολή-μανιφέστο-προκήρυξη έστειλε τα ξημερώματα ο Χριστόδουλος Ξηρός. Αυτή τη φορά στην «Εφημερίδα των Συντακτών».

Το κείμενο:

«15-1-14

Χριστόδουλος Ξηρός,

Ελεύθερο μέλος της 17Ν.

Επειδή οι γνωστοί κροκόδειλοι των

ΜΜΕ μου άσκησαν δήθεν σκληρή κριτική σε όσα έγραψα στο μανιφέστο και είπα στο βίντεο χθες, έχω να πω τα εξής στους απατεώνες των ΜΜΕ, τα φερέφωνα των δανειστών, τους δωσίλογους του Δ’ Ράιχ.

Ο πιο πολύς χρόνος στα τσανάκια των καναλιών καταναλώθηκε στο τι αριθμό έχει το χρώμα των μαλλιών μου. Βαψομαλλιά με ανέβαζαν, βαψομαλλιά με κατέβαζαν.

Ξεκαθαρίζω λοιπόν. Το νούμερο του χρώματος που είχα βάψει τα μαλλιά δεν είναι ούτε το 8 ούτε το 9, αλλά ήταν 45άρι.

Εσκισα. Στο Υou tube μου είπαν ότι το βίντεό μου ξεπέρασε σε προβολές τη Μαντόνα και τον Παντελίδη.

Πολλοί πουλημένοι έλεγαν ακόμα ότι ο Ξηρός στο βίντεο φορούσε Πράντα. Αλλοι έλεγαν ότι επειδή φαίνεται ακριβό το φούτερ, το αγόρασα στο Γκόλντεν Χολ. Εκεί πήγα μόνο για καφέ, στα Στάρμπακς. Το φούτερ το αγόρασα από το Μολ, στα καλάθια του Ζάρα.

Αλλοι είπαν ότι με είδαν στο Παλαιό Φάληρο και άλλοι σε Ιντερνετ καφέ στο Κερατσίνι. Εγω βγήκα μόνο την Κυριακή σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στον Βύρωνα. Και έπαιξα μάλιστα ότι θα βάλει γκολ ο Βύντρα στην Μπαρτσελόνα και πήγα ταμείο.

Πολύς λόγος έγινε από τους εξωνημένους γιατί είχα σβήσει από το φούτερ το σήμα. Τι σημασία έχει; Είναι το κροκοδειλάκι της Lacoste. Εχω και ένα ακόμα Ροδόλφο Βαλεντίνο και ένα άλλο Ντόνα Κάραν. Στον Κορυδαλλό με έντυνε ο Λάκης Γαβαλάς.

Αλλο μεγάλο λάθος των καταπουλημένων δημοσιογράφων. Δεν έστειλα από Ιντερνετ καφέ το βίντεο. Εχω IPhone 45s. Εχει μια εφαρμογή στο κινητό που καθαρίζει 25 άτομα από 200 μέτρα απόσταση.

Ευχαριστώ το “Μέγκα” που είπε ότι ήταν πολύ καλός ο φωτισμός του βίντεο. Πάω για το Οσκαρ φωτογραφίας.

Τέτοιο θέμα όμως με το μανιφέστο και να μη με τιμήσουν με την Τρέμη και έβαλαν στο δελτίο τον ξινομούρη τον Στραβελάκη; Αυτό ήταν χαστούκι για μένα και πλήρως υποτιμητικό. Ντροπή!

Αποκαλύπτω πως το βίντεο στο “Μέγκα” το γύρισα, αλλά δεν ήξερα το οτοκιού που διάβαζα τα γράμματα απέναντι και έκανα σαρδάμ. Αυτό είναι και καλό. Μπορεί να γίνω κάποτε και πρωθυπουργός.

Το βίντεο το μαγνητοσκόπησα 5 φορές γιατί έκανα λάθη και στο τέλος δεν άντεξα και είπα: “Γαμώ το κεφάλι μου μέσα”.

Το μόνο κακό βλέποντας το βίντεο, διαπίστωσα ότι αυτά που έλεγα είναι ξενέρωτα για τη σημερινή εποχή. Χίλιες φορές χειρότερα γράφονται στο τουίτερ και στο φέισμπουκ. Είναι τρομοκράτες; Κι έχετε ακούσει ορισμένες πρωινές ραδιοφωνικές εκπομπές τι λένε για τη Μέρκελ. Ούτε που ασχολήθηκα με την γκιόσα του Βερολίνου.

Αλλάζουν όλα, αλλάζω κι εγώ. Βενσερέμος, έλεγα παλιότερα. Αντώνης Ρέμος λέω τώρα. Πρώτο τραπέζι έχω για το βράδυ. Και προσκαλώ και το φιλαράκι μου τον σύντροφο Δένδια να τα σπάσουμε.

Χριστόδουλος Ξηρός,

Ενταύθα».

Keywords
Τυχαία Θέματα