Με Τσόρι κόντρα στον Ατρόμητο!

21:24 11/3/2017 - Πηγή: Bam
Ο Βασίλης Βούζας συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Αργεντινό μέσο για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Χωρίς Σεμπά, Μποτία, Βιάνα και Καπίνο.Χωρίς απρόοπτα ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Ατρόμητο για την 24η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Στην αποστολή του Θρύλου μάλιστα για τον αγώνα με την ομάδα του Περιστερίου βρίσκεται και ο Τσόρι Ντομίνγκες! Μετά τους Καμπιάσο και Μάριν ενεργοποιείται και ο Αργεντινός μαέστρος από τον Βασίλη
Βούζα. Ο Αργεντινός μέσος βρίσκεται κανονικά στην αποστολή και δεν αποκλείεται ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού να του δώσει και χρόνο συμμετοχής. Αυτή είναι η νέα προσθήκη στην αποστολή των «ερυθρόλευκων» με τον Βούζα να μην υπολογίζει στους τραυματίες Σεμπά, Βιάνα και Καπίνο αλλά και τον Μποτία.

Tελευταία φορά που ο Τσόρι Ντομίνγκες βρέθηκε σε αποστολή του Ολυμπιακού ήταν στις 25 Ιανουαρίου για το ματς Κυπέλλου με τον Αρη (δεν αγωνίστηκε) ενώ τελευταία φορά που έπαιξε σε παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» ήταν στις 18 Δεκεμβρίου για το ματς πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό (μπήκε ως αλλαγή στο 72').

Συγκεκριμένα, την αποστολή απαρτίζουν οι: Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Σισοκό, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Ελιουνούσι, Φορτούνης, Λεάλι, Μάριν, Μάρτινς, Παρέδες, Ρέτσος, Ρομαό.
Keywords
Τυχαία Θέματα