Βούζας: «Όλοι οι ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιήθηκαν έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό»

01:05 11/3/2017 - Πηγή: Bam
Την πεποίθησή του ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο στον αγώνα με την Μπεσίκτας εξέφρασε ο Βασίλης Βούζας στις δηλώσεις που έκανε στη NOVA.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη NOVA:

Πώς ζήσατε τον πρώτο σας αγώνα ως προπονητής της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης»;

«Ηταν
μια πολύ όμορφη εμπειρία. Ηταν ένα στάδιο γεμάτο, ο κόσμος συμπαραστάθηκε πολύ στην ομάδα. Νομίζω, ότι παίξαμε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο. Το αποτέλεσμα μπορούμε να το πούμε θετικό, οπότε όλα ήταν ωραία»

Για τους παίκτες σας τι έχετε να πείτε; Φάνηκαν να ανταποκρίνονται με τον καλύτερο τρόπο σε μια στρατηγική που επιλέξατε, η οποία αποδείχθηκε εξαιρετική.

«Ναι, νομίζω ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιήθηκαν έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Πρέπει να τους ευχαριστήσουμε. Βέβαια, έπαιξαν ανάλογα με την ποιότητα και με το ειδικό βάρος που έχει η φανέλα και θεωρώ ότι σίγουρα μπορούσαν να παίξουν και καλύτερα. Ο αντίπαλος ήταν δυνατός και ίσως και κάποια σημάδια κούρασης που εμφανίσαμε μας στέρησαν από κάτι διαφορετικό στο παιχνίδι».

Στην ενδεκάδα είχατε δύο ποδοσφαιριστές, τους οποίους γνωρίζετε από την ομάδα των Νέων. Τον Ρέτσο και τον Μανθάτη. Ειδικά ο Ρέτσος πραγματοποίησε μια εμφάνιση υψηλού επιπέδου. Τον έχουμε δει να παίζει σε διάφορες θέσεις, η θέση στο κέντρο της άμυνας είναι αυτή που μπορεί να αποδώσει καλύτερα;

«Νομίζω ναι. Αυτή είναι η θέση που του ταιριάζει. Το ότι μπορεί να παίξει και σε διαφορετικές θέσεις είναι ένα ιδιαίτερο προσόν, αλλά αυτή τη στιγμή πρέπει να αγωνιστεί περισσότερο σε αυτή τη θέση, για να αποκτήσει τις καλύτερες εμπειρίες. Είναι ένας αθλητής που μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου και χαιρόμαστε που τον έχουμε στη διάθεσή μας και έχει βγει από την Ακαδημία του Ολυμπιακού».

Η κατάσταση του Μποτία πως είναι ενόψει των επόμενων υποχρεώσεων;

«Δεν είναι κάτι σοβαρό, απλώς πρέπει να εκτιμηθεί ακόμα περισσότερο η κατάστασή του για να είμαστε σίγουροι».

Την Κυριακή ακολουθεί ο αγώνας με τον Ατρόμητο, που στο πρωτάθλημα με τον Σα Πίντο στον πάγκο του μετράει τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Τι εικόνα έχετε για τον αντίπαλο σας;

«Και μόνο που το τελευταίο διάστημα έχει νικηφόρα αποτελέσματα δείχνει ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Είναι ένα παιχνίδι δύσκολο. Θα πρέπει να διαχειριστούμε και να αναλύσουμε πολλά στοιχεία, αλλά θεωρώ ότι με τη δύναμη του κόσμου, την ποιότητα που διαθέτουν οι ποδοσφαιριστές και το πάθος που βλέπω να επιδεικνύουν στις προπονήσεις και στο παιχνίδι με την Μπεσίκτας, νομίζω ότι θα μας φέρουν τη νίκη».

Μετά την επιστροφή του Καμπιάσο και του Μάριν να περιμένουμε και την ενεργοποίηση του Τσόρι την Κυριακή;

«Ολοι οι ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο ρόστερ είναι διαθέσιμοι και όλοι επιθυμούν να αγωνιστούν και να προσφέρουν για την ομάδα».

Είναι μια ιδιαίτερη ημέρα, 92 χρόνια από την ίδρυση του Ολυμπιακού, θα ήθελα να μας πείτε δύο λόγια.

«Νομίζω ότι το μεγαλείο του Ολυμπιακού μπορούμε να το δούμε σε διάφορες εκδηλώσεις, διάφορες νίκες, τρόπαια και τίτλους. Είμαι πολύ μικρός για να το περιγράψω, οπότε δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο».
Keywords
Τυχαία Θέματα