Με άλλους στόχους...

21:46 7/3/2014 - Πηγή: Bam

Με εντελώς διαφορετικούς στόχους απ’ τους περσινούς, όταν συναντήθηκαν στην τελική φάση της Volleyleague, Ολυμπιακός και Παμβοχαϊκός θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους στην 19η αγωνιστική.

Ντέρμπι με εντελώς διαφορετική δυναμική απ’ ότι είχε πέρυσι θα δώσουν Παμβοχαϊκός και Ολυμπιακός το Σάββατο (8/3 – 19.00) στην 19η αγωνιστική της Volleyleague.

Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί πέρυσι στην τελική φάση του πρωταθλήματος,

όμως φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν τρίποντο για την κορυφή και ο Παμβοχαϊκός για τη σωτηρία, αλλά και να κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες για οκτάδα.

Ο μοναδικός που μένει εκτός αποστολής είναι ο Άκης Ασπιώτης, που συνεχίζει τη θεραπεία για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στη μέση του.

Ο προπονητής του Παμβοχαϊκού Στέλιος Καζάζης είπε: «Γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι το παιχνίδι απέναντι στον πρωταθλητή Ελλάδας. Το ενδιαφέρον γίνεται ακόμη μεγαλύτερο, καθώς εμείς καιγόμαστε για βαθμούς, ενώ ο Ολυμπιακός από την πλευρά του κυνηγά το απόλυτο για να πάρει την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου. Περιμένω ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, στο οποίο, θα χρειαστούμε τη στήριξη του κόσμου μας για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Η ζήτηση των εισιτηρίων είναι μεγάλη και το γήπεδο αναμένεται γεμάτο, περιμένουν και αρκετούς φιλάθλους του Ολυμπιακού από Κορινθία και όχι μόνο».

Ο Ολυμπιακός από την άλλη θέλει τρίποντο που θα τον κρατήσει στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ περιμένει και γκέλες της Κηφισιάς και του Φοίνικα Σύρου, ώστε να παραμείνει μόνος πρώτος.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης δήλωσε: «Κάθε ματς έχει τις δυσκολίες του και πόσο μάλλον όταν παίζουμε εκτός έδρας. Κάθε πόντος είναι σημαντικός για όλες τις ομάδες και παίζουμε πάντα για το τρίποντο. Πρέπει πρώτα να κοιτάξουμε να κερδίσουμε τον Παμβοχαϊκό και στη συνέχεια ν' ασχοληθούμε με το φάιναλ-4 του Κυπέλλου. Κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα είναι τελικός».

Keywords
Τυχαία Θέματα