Μέσι: Στην Μπαρτσελόνα μέχρι το τέλος

08:02 8/2/2013 - Πηγή: AEK365

Χθες ο Λιονέλ Μέσι επέκτεινε το συμβόλαιο του με την Μπαρτσελόνα ως το 2018 και υπογράμμισε πως θέλει να τελειώσει την ευρωπαϊκή του καριέρα στην ομάδα που τον ανέδειξε.

Ο Αργεντινός επιθετικός θα είναι 31 ετών όταν θα λήξει το συμβόλαιο με τον ίδιο να δηλώνει: "Δεν μπορώ να σκέφτομαι πώς θα είμαι τότε. Εκείνο που με ενδιαφέρει είναι να απολαμβάνω να παίζω ποδόσφαιρο για αυτή την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος στην Μπαρτσελόνα. Πάντα το λέω αυτό και για μένα είναι μια υπέροχη μέρα. Είπα νωρίτερα ότι θέλω να τελειώσω την ευρωπαϊκή μου καριέρα

στην Μπαρτσελόνα. Δεν θέλω να παίξω για καμία άλλη ομάδα στην Ευρώπη. Φυσικά, δεν μπορώ να αποκλείσω το ενδεχόμενο να τελειώσω την καριέρα μου στην Αργεντινή".
Ο Μέσι κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός πως η Μπαρτσελόνα θα παίξει κόντρα στην Χετάφε στις 12:00 το μεσημέρι ώρα Ισπανίας με τον Αργεντινό φορ να δηλώνει: "Δεν νομίζω ότι έχει καμία διαφορά το γεγονός ότι παίζουμε τόσο νωρίς. Έχω παίξει σε νεαρή ηλικία τέτοια ώρα και η προπόνηση μας είναι πάντα περίπου τέτοια ώρα".

Keywords
Τυχαία Θέματα