Κουφοντίνας κατά Χριστόδουλου Ξηρού!

11:57 23/1/2014 - Πηγή: Bam

«Η 17Ν έκλεισε το 2002» λέει από τη φυλακή ο Δημήτρης Κουφοντίνας, δείχνοντας προς τον Χριστόδουλο Ξηρό, που αυτοχαρακτηρίζεται ως «ελεύθερο μέλος» της οργάνωσης.

Μετά τον Αλέξανδρο Γιωτόπουλο, και ο Δημήτρης Κουφοντίνας επικρίνει τον φυγά Χριστόδουλο Ξηρό, και το βίντεο-μανιφέστο στο οποίο υπέγραφε ως «ελεύθερο μέλος της 17Ν».

Με μία λιτή δήλωσή του που δημοσιεύεται στην «Εφημερίδα των Συντακτών», την Πέμπτη, ο Δ. Κουφοντίνας ξεκαθαρίζει ότι «η 17Ν έχει τελειώσει, και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να δηλώνει συνεχιστής

της».

Ο καταδικασθείς της 17Ν διαμηνύει : «Οφείλω να προειδοποιήσω προς κάθε κατεύθυνση και προς οποιονδήποτε επίδοξο διεκδικητή, ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί και να καπηλεύεται το όνομα και την ιστορία της 17Ν, πολύ περισσότερο να δηλώνει συνεχιστής της».

Και καταλήγει ο Δ. Κουφοντίνας : «Αλλιώς, υπάρχει κίνδυνος να ξανακουστεί βάσιμα η γνωστή ρήση του Μαρξ για την φάρσα της ιστορίας !».

Βολές κατά του Χριστόδουλου Ξηρού για την προσπάθειά του να εμφανιστεί ως ηγέτης της μεγαλύτερης οργάνωσης αντάρτικου πόλης, της 17Ν, είχε εξαπολύσει πρώτος ο Αλέξανδρος Γιωρτόποιυλος.

Ο καταδικασμένος ως ηγέτης της 17Ν, σε επιστολή του στην ίδια εφημερίδα, ουσιαστικά άφηνε να εννοηθεί ότι ο Χρ. Ξηρός αφέθηκε να διαφύγει από την Αντιτρομοκρατική, την ΕΥΠ και την κυβέρνηση, για αποπροσανατολισμό και εκφοβισμό των πολιτών εν όψει των εκλογών του Μαΐου.

Ο Χ. Ξηρός παραμένει ασύλληπτος από τις 6 Ιανουαρίου, οπότε και είχε λήξει η άδεια που είχε λάβει από τις Φυλακές Κορυδαλλού.

Τόσο ο ίδιος όσο και οι : Νίκος Μαζιώτης, Πόλα Ρούπα, αλλά και οι δράστες της διπλής δολοφονίας έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο, έχουν επικηρυχθεί με 4 εκατομμύρια ευρώ.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα