Καλό Πάσχα!!!!

12:14 5/2/2015 - Πηγή: Bam

Με το πόδι μακριά από το γκάζι καθάρισε το ματσάκι ο Ολυμπιακός χτες το βράδυ. Χωρίς να πιεστεί. Με την κλάση των παικτών του και το οργανωμένο παιχνίδι που έχει περάσει ο Περέιρα.

Υπήρχε κέφι και διάθεση. Ανεβασμένος ο σκόρερ Αφελάι, σε φόρμα ο Ντουρμάζ που κατά τη γνώμη μου ήταν ο κορυφαίος.

Ο Ατρόμητος έπαιξε με τη λογική να αποφύγει τα χειρότερα. Όλοι πίσω από την μπάλα και διπλή ζώνη άμυνας. Νομίζω ότι το παρατράβηξε ο Σα Πίντο. Ομάδες με μικρότερες δυνατότητες πιο θαρρετά έπαιξαν στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οταν ξεθάρεψε στα τελευταία λεπτά έδειξε ότι έχει επιθετικές αρετές.

Η αλήθεια είναι πάντως πώς ο Ολυμπιακός είχε βγάλει ψηλά την άμυνά του κι έπεφτε με ταχύτητα πάνω στην μπάλα ώστε να μη δημιουργούνται περιθώρια να επιτεθούν οργανωμένα οι Περιστεριώτες. Στο σύστημα αυτό ανταποκρίθηκε ο Φελίπε Σαντάνα. Ξεψάρωτος, ηγετικός κι όχι αργός για το μεγάλο μπόι του. Είχε κάποια θεματάκια με τις μεταβιβάσεις του, αλλά για παίκτη που μπήκε με μια προπόνηση, δεν μπόρεις να ζητείς λαγούς με πετραχήλια.

Ο Αφελάι είχε διάθεση και πέτυχε ωραίο γκολ με καλοζυγισμένη κεφαλιά. Ο Ντουρμάζ με την εμφάνιση που έκανε βάζει υποψηφιότητα για την ενδεκάδα στο ντέρμπι της Κυριακής. Ο Μήτρογλου το... έσταξε πάλι και ο Τσόρι φάνηκε πόσο σημαντικός παίκτης είναι όταν βγήκε.

Ο κόσμος δικαιολογημένα ασχολήθηκε με το πατατράκ του ΠΑΟΚ στην Κρήτη. Οι παίκτες και μπράβο τους έτρεχαν να αφιερώσουν τα γκολ στον Κούλη Δουρέκα που ταλαιπωρήθηκε με πρόβλημα υγείας. Κίνηση που δείχνει οικογένεια...

Keywords
Τυχαία Θέματα