Και πως να χάσει;

22:44 18/9/2016 - Πηγή: Bam
Ο Ολυμπιακός μπορεί να δυσκολεύτηκε για ένα ημίχρονο, όμως τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη στην έδρα του Ηρακλή με 2-1, κάνοντας το δύο στα δύο στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Θρύλος έβγαλε αντίδραση, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 5’ της αναμέτρησης, και γύρισε το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο, έχοντας βελτιώσει σημαντικά το παιχνίδι του σε σχέση με το κακό πρόσωπο που παρουσίασε το πρώτο ημίχρονο του ματς.

Μεγάλος
πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Μπράουν Ιντέγε, ο οποίος στην πρώτη του επαφή με την μπάλα νίκησε τον Χουάντερσον, κάνοντας το 2-1 και διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Στο 51’ ο Τσόρι είχε ισοφαρίσει τον αγώνα, έπειτα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, την οποία είχε καταλογίσει ορθά ο διαιτητής της αναμέτρησης, Φωτιάδης Ανανίας.

Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα, λοιπόν, ο Ολυμπιακός παρουσίασε πολύ κακό πρόσωπο, ιδιαίτερα στο αμυντικό κομμάτι και βρέθηκε μόλις στο 5’ πίσω στο σκορ. Ο Λεοζίνιο έκανε μια πολύ ωραία κάθετη πάσα στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού για τον Κούρο, ο οποίος γύρισε στον Περόνε, με τον τελευταίο, παρά την προσπάθεια του Καπίνο, να καταφέρνει να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του.

Στη συνέχεια του ημιχρόνου, οι ποδοσφαιριστές του Πάουλο Μπέντο προσπάθησαν να αντιδράσουν, όμως οι τελικές προσπάθειες τόσο του Πάρντο στο 13’ όσο και του Μιλιβόγεβιτς στο 28’ σταμάτησαν στον τερματοφύλακα του Ηρακλή, Χουάντερσον.
Keywords
Τυχαία Θέματα