Καμπιάσο: «Η χρονιά πήγε εξαιρετικά, δεν μετανιώνω που έφυγα από τη Λέστερ»

10:51 6/6/2016 - Πηγή: Bam
Χαρούμενος με όσα έζησε στην πρώτη του σεζόν στον Ολυμπιακό δήλωσε ο Εστεμπάν Καμπιάσο στο «Skysports» και τόνισε ότι δεν έχει μετανιώσει που έφυγε από την (μετέπειτα) πρωταθλήτρια Αγγλίας Λέστερ.

Καθόλου μετανιωμένος από την αποχώρηση του από τη Λέστερ το περασμένο καλοκαίρι δεν είναι ο Εστεμπάν Καμπιάσο, όπως ανέφερε μέσω της κάμερας του «Skysports».
Ο μέσος του Ολυμπιακού, που εκτελεί χρέη τηλεσχολιαστή για το Κόπα Αμέρικα, σχολίασε ότι πήγε πολύ καλά η πρώτη του σεζόν στους «ερυθρόλευκους».

«Η χρονιά πήγε εξαιρετικά στην Ελλάδα. Πράγματι είναι μια χώρα σε κρίση, όμως υπάρχουν οι προοπτικές να έχεις μια καλή ζωή εκεί πέρα. Η οικογένεια μου δεν αντιμετώπισε προβλήματα και αυτό είναι το πιο σημαντικό για έμενα.

Με την ομάδα κερδίσαμε το πρωτάθλημα, έστω κι αν δεν είναι κάτι καινούργιο για τον Ολυμπιακό, επειδή το κατακτάει συνεχώς τα τελευταία έξι χρόνια. Ωστόσο, είναι πάντα ωραίο να κερδίζεις τίτλους και να προσθέτεις τρόπαια στην καριέρα σου», ανέφερε ο 35χρονος μέσος.

Του έγινε ερώτηση για το θαύμα της Λέστερ, που κατέκτησε το πρωτάθλημα Αγγλίας σχεδόν έναν χρόνο μετά την αποχώρηση, με τον πρώην παίκτης των Ίντερ, Ρεάλ να δηλώνει ότι δεν έχει μετανιώσει για την απόφασή του να φύγει από τον αγγλικό σύλλογο. «Σήμερα μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι ήμουν τρελός που έφευγα, αλλά και όταν είχα πάει στην επίσης με θεωρούσαν τρελό. Η είναι φτιαγμένη από επιλογές, έκανα ό,τι έπρεπε να κάνω και δεν μετανιώνω. Μου τηλεφώνησαν τότε για να συμβάλω με την εμπειρία μου, ώστε να βελτιωθούν τα πολλά νέα παιδιά, που είχαν ανεβάσει τη Λέστερ στην κορυφαία κατηγορία και αυτό έγινε. Την πρώτη φορά κάναμε ένα θαύμα διότι σωθήκαμε με εκπληκτικό φίνις στο τέλος του πρωταθλήματος και φέτος τα παιδιά πήγαν ακόμα παραπέρα με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μπορεί να έφυγα από τη Λέστερ, αλλά διατήρησα καλές σχέσεις με όλους στην ομάδα», τόνισε.

πηγή: http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/kampiaso-i-xronia-pige-eksairetika-den-metaniwnw-pou-efuga-apo-ti-lester/3172775
Keywords
Τυχαία Θέματα