Φουλάρει για τον αγώνα με τη Χάποελ ο Ολυμπιακός

22:23 24/7/2016 - Πηγή: Bam
Οι παίκτες του Ολυμπιακού προπονήθηκαν την Κυριακή στο “Καραϊσκάκη”, προκειμένου να πατήσουν για πρώτη φορά στο νέο αγωνιστικό χώρο του φαληρικού γηπέδου.

Ο τεχνικός της ομάδας του λιμανιού, Βίκτορ Σάντσεθ φαίνεται πως επιφυλάσσει μια έκπληξη σε ότι αφορά την εντεκάδα της ομάδας του, καθώς ο Ισπανός προπονητής προορίζει τον Ανδρέα Μπουχαλάκη για “παρτενέρ” του Λούκα Μιλιβόγεβιτς στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Σε ότι αφορά τις υπόλοιπες θέσεις είναι πλέον ξεκάθαρο πως ο τεχνικός των “ερυθρόλευκων”
θα παρατάξει τους Πειραιώτες με διάταξη 4-2-3-1 και η εντεκάδα αναμένεται να είναι η ακόλουθη. Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Σιόβας, Ντε Λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Σεμπά, Ντουρμάζ και Ιντέγε.

Σε ότι αφορά τον Φορτούνη, ο Έλληνας άσος θα παίξει στη φυσική του θέση, πίσω από τον σέντερ φορ, κάτι που άλλωστε αναμενόταν μετά το φιλικό με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων είδε τους Άλαν Πουλίδο και Τσόρι Ντομίνγκες να ενσωματώνονται στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας και να προπονούνται κανονικά. Έτσι, το ιατρικό τιμ των Πειραιωτών εκφράζει την αισιοδοξία του για την συμμετοχή τους στην πρώτη αναμέτρηση κόντρα στην Χάποελ Μπερ Σεβά την ερχόμενη Τετάρτη στο «Καραϊσκάκη» (27/7, 21.45).

Επίσης, ο Μαζουακού προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, ενώ και ο Ρέτσος ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος.

* Η προπόνηση των “ερυθρόλευκων” την Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί στις εννιά το πρωί στου Ρέντη.
Keywords
Τυχαία Θέματα