Στο προσκήνιο για Ολυμπιακό ο «ηγέτης» Κάσερες! (vids)

11:43 23/7/2016 - Πηγή: Bam
Μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση κεντρικού αμυντικού έχει προταθεί στον Ολυμπιακό. Ο λόγος για τον Μάρτιν Κάσερες, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από τη Γιουβέντους και αγωνιστικά έχει όλο το «πακέτο» που αναζητούν οι πρωταθλητές Ελλάδας, προκειμένου να ηγηθεί της άμυνας.

Ο 29χρονος Ουρουγουανός είναι γρήγορος και πολύ δυναμικός, ενώ έχει τον πρωταθλητισμό στο... αίμα του, καθώς τα τελευταία πέντε χρόνια
έχει κερδίσει ισάριθμα πρωταθλήματα Ιταλίας με τη Γιουβέντους. Και να ήταν μόνο αυτά; Εχει κατακτήσει ακόμη δυο Κύπελλα Ιταλίας (2015, 2016) και τρία εγχώρια Σούπερ Καπ (2012, 2013, 2015).

Κατά τη θητεία του στην Μπαρτσελόνα (2008-’09) , ο Λατίνος έκανε τρεμπλ, χωρίς να έχει αγωνιστεί στον τελικό του Champions League, βέβαια (ήταν αναπληρωματικός). Το ίδιο και στον τελικό μεταξύ της «Γιούβε» και της «Μπάρτσα», πριν από έναν χρόνο, όταν δεν είχε συμπεριληφθεί καν στην αποστολή των Ιταλών, οι οποίοι ηττήθηκαν.

Οι τραυματισμοί

Τα δυο τελευταία χρόνια, ο Κάσερες ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, με αποτέλεσμα πέρυσι να περιοριστεί σε μόλις 9 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Δείτε τον πίνακα με τα στατιστικά του τα προηγούμενα χρόνια (πριν από το 2015).

casseres

Οι «μνηστήρες»

Σίγουρα, αυτό προβληματίζει τις ομάδες που ενδιαφέρονται για εκείνον. Ωστόσο, η ηλικία του είναι τέτοια που τούς δίνει κίνητρο για να κινηθούν για την απόκτησή του. Μεταξύ των ενδιαφερόμενων λέγεται ότι είναι και οι Ρόμα, Λίβερπουλ, Γαλατασαράι.
Keywords
Τυχαία Θέματα