Έπεσε με βρέφος στο κενό!

14:44 12/3/2015 - Πηγή: Bam

Οικογενειακή τραγωδία στον Βύρωνα Αττικής. Άνδρας έπεσε από ταράτσα πολυκατοικίας επί της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης 7 στο κενό, με το νεογέννητο κοριτσάκι της αδελφής του. Το βρέφος εξέπνευσε στο «Παίδων» ενώ ο αυτόχειρας διακομίστηκε σε κρίσιμη κατάσταση στον «Ερυθρό Σταυρό». Οι συνθήκες και τα αίτια της τραγωδίας διερευνώνται.

Το πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων της Ελλάδας και τις βελτιώσεις που μπορούν να γίνουν σε αυτό, θα συζητήσει το απόγευμα της Πέμπτης στο Παρίσι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας

με τον γενικό γραμματέα του ΟΟΣΑ Άνχελ Γκουρία. «Δεν θα πρόκειται για νέα εργαλειοθήκη αλλά για αποτελεσματικές παρεμβάσεις» τόνισε ο Γιάνης Βαρουφάκης ο οποίος συνοδεύει τον πρωθυπουργό.

Μακροοικονομικά και δημοσιονομικά στοιχεία αλλά και εκείνα που σχετίζονται με διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις θα συλλέξει η τεχνική ομάδα των θεσμών που αναμένεται την Πέμπτη στην Αθήνα. Την Τετάρτη, οι δύο πλευρές, συμφώνησαν επί της διαδικασίας και έτσι οι διαπραγματεύσεις θα διεξάγονται αποκλειστικά στην έδρα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στις Βρυξέλλες.

Ασυγκράτητη παραμένει η ανεργία στην Ελλάδα, διαμορφούμενη στο 26,1% το τελευταίο τρίμηνο του 2014, έναντι 25,5% του αμέσως προηγούμενου, όπως ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ. Τα «σκήπτρα» της ανεργίας εξακολουθούν να κρατούν οι γυναίκες με 56,9% και οι νέοι 15-24 με 51,5%.

Με έντονο διάβημα προς το αντίστοιχο γερμανικό απάντησε το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών στις προκλητικές δηλώσεις του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε κατά του Γιάνη Βαρουφάκη. Αφορμή του διαβήματος οι χαρακτηρισμοί «ανόητος» και «αφελής» που απηύθυνε ο Γερμανός υπουργός προς τον Έλληνα ομόλογό του.

Παρελθόν από τη φετινή χρονιά θα αποτελέσει η «Τράπεζα Θεμάτων» για τις προαγωγικές εξετάσεις της Β' και της Γ' τάξης του Λυκείου, σύμφωνα με εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας. Ο βαθμός που θα συγκεντρώσουν φέτος οι μαθητές δεν θα συνυπολογίζεται για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Χτυπημένος από μία σπάνια ασθένεια του νευρικού συστήματος έφυγε σε ηλικία 63 ετών σήμερα από τη ζωή ο Αμερικανός σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Γκλέιτζερ, δημιουργός της ταινίας “Still Alice” , για την οποία η Τζούλιαν Μουρ απέσπασε το Όσκαρ πρώτου Γυναικείου Ρόλου.

ΚΑΙΡΟΣ: Διατηρείται άστατος στην Αττική. Μέγιστη θερμοκρασία στην Αθήνα στους 13 βαθμούς Κελσίου.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα