Στην Αθήνα η πρώην τρόικα!

08:43 12/3/2015 - Πηγή: Bam

Μακροοικονομικά και δημοσιονομικά στοιχεία αλλά και εκείνα που σχετίζονται με διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις θα συλλέξει η τεχνική ομάδα των θεσμών που αναμένεται την Πέμπτη στην Αθήνα. Το απόγευμα της Τετάρτης οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει επί της διαδικασίας στις Βρυξέλλες όπου και θα διεξάγονται αποκλειστικά οι διαπραγματεύσεις.

Δεν θα έχουμε πλέον εισβολές στα υπουργεία. Η Τρόικα

τελείωσε, τόνισε σε συνέντευξή του στο MEGA ο Γιάνης Βαρουφάκης. Υποστήριξε ότι η παρουσία του στο Eurogroup έχει προκαλέσει εκνευρισμό στους ομολόγους του επειδή είχαν συνηθίσει σε διαπραγματεύσεις με fax και e-mail.

Με τον γενικό γραμματέα του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) Άνχελ Γκουρία στο Παρίσι συναντάται την Πέμπτη ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Αύριο Παρασκευή ο κ. Τσίπρας θα μεταβεί στις Βρυξέλλες για συνομιλίες με τον επικεφαλής της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ.

Παρελθόν από τη φετινή χρονιά θα αποτελέσει η «Τράπεζα Θεμάτων» για τις προαγωγικές εξετάσεις της Β' και της Γ' τάξης του Λυκείου, σύμφωνα με εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας. Ο βαθμός που θα συγκεντρώσουν φέτος οι μαθητές δεν θα συνυπολογίζεται για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Σήμερα Πέμπτη απολογείται ενώπιον του Ειδικού Δικαστηρίου ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, για τους χειρισμούς του στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Τραγελαφικές καταστάσεις αμαυρώνουν τη φήμη της αμερικανικής Μυστικής Υπηρεσίας, υπεύθυνης για τη φύλαξη του εκάστοτε Προέδρου των ΗΠΑ. Δημοσίευμα της Washington Post αποκαλύπτει ότι στις 4 Μαρτίου δύο πράκτορες υπό την επήρεια αλκοόλ, έπεσαν με το αυτοκίνητό τους πάνω στην περίφραξη του Λευκού Οίκου!

ΚΑΙΡΟΣ: Καλός στην Αττική. Μέγιστη θερμοκρασία στην Αθήνα στους 13 βαθμούς Κελσίου.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα