ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ BAM.GR

23:46 6/3/2016 - Πηγή: Bam
Και τα δύο πέναλτι του Φορτούνη στο ματς κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ έπρεπε να δοθούν τάδε έφη Βαρούχας στο ΣΚΑΙ και Ορφανός στην ΕΡΤ.

Ο Τούντορ δήλωσε μετά το ματς στη Θράκη ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει παίκτες με την ποιότητα του Ιντέγε και Φορτούνη, ξέχασε να πει και Τσόρι, Ρομπέρτο, Καμπιάσο, Ομάρ, Πάρντο, Πουλίδο, Τσιμίκα, Βούρο, Σάλιαγας κλπ.

Αμέσως
μετά το ματς της Θράκης ο Ιβάν Σαββίδης δήλωσε ότι το ματς με τον Πανθρακικό πρόκειται να επαναληφθεί με ξένους διαιτητές.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που ξέχασαν να μπουκάρουν μετά το ματς στη Θράκη δήλωσαν στους δημοσιογράφους ότι αυτό δεν θα επαναληφθεί.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα κρατηθούν σήμερα το βράδυ στο ξενοδοχείο και δε θα πάνε σπίτια τους για τιμωρία, θα γράψουν και από 1000 φορές το «εγώ είμαι αετός και φεύγουν τα φτερά μου».

Ο κ. Κοντονής αποφάσισε μετά τη νέα ήττα του ΠΑΟΚ να διακοπεί το φέρι μποτ Πέραμα – Σαλαμίνα.

Σήμερα το πρωϊ στα Γιάννενα η εξυγίανση είδε το φως της δημοσιότητας στο παρατηρητή κο Κύρκο.

Βαρυσήμαντες δηλώσεις του Λέτο στον Άρη Γάτα μετά το ματς του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο: «Πάμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό», θα φορέσει άραγε τον κορσέ του ή θα έρθει χωρίς αυτόν;

Μετά το χέρι πέναλτι και αποβολή του Μπεργκ στο ματς με τον Ατρόμητο, αλλάζουν οι κανονισμοί, χέρι πέναλτι θα δίνετε μόνο κατά του Ολυμπιακού, για τις άλλες ομάδες καταργείτε.
Keywords
Τυχαία Θέματα