Οι πελάτες του αρχηγού

17:40 4/3/2016 - Πηγή: Bam
Η αλήθεια είναι ότι μερικοί έχουν μεγάλη πλάκα και θέλουν να κάνουν το άσπρο – μαύρο, αλήθεια είναι επίσης ότι τους έχω βαρεθεί και δεν γουστάρω να πω ούτε μία κουβέντα παραπάνω.

Όταν ο ένας λέει ότι θέλει να καταστρέψει τον αντίπαλό του και τον χειροκροτούν και ο άλλος βρίσκει δικαιολογίες για όσους μπουκάρουν στα γήπεδα δεν μπορείς να πεις και πολλά. Πάμε, λοιπόν, στα σοβαρά. Και αυτά σήμερα είναι όσα θα γίνουν στο ΣΕΦ. Ο Ολυμπιακός κάνει αγώνα
δρόμου για να ξαναμπεί στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας και θέλει απαραιτήτως τη νίκη απέναντι στη Λαμποράλ του Μπουρούση. Το καλό είναι ότι όπου τους βρίσκει αυτούς ο Σπανούλης τους πελεκάει. Πρέπει να είναι από τους μεγαλύτερους πελάτες του Βασίλη οι Ισπανοί. Άρα – ειδικά εντός έδρας – περιμένεις από τον αρχηγό να πετά φωτιές και από την ομάδα να ακολουθεί. Είναι και το δώρο που έκανε η ΤΣΣΚΑ με τη νίκη της στη Μαδρίτη που δεν πρέπει να πάει χαμένο. Το έχουμε πει και στο παρελθόν, όσο κακό και να είναι το φεγγάρι που περνά η ομάδα αφενός πρέπει να θυμόμαστε και τις προηγούμενες φορές που μας ανάγκασε να το γυρίσουμε από την γκρίνια στην αποθέωση και να συνειδητοποιήσουμε το προφανές: ο Ολυμπιακός παίζει σε έναν όμιλο με τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και προσπαθεί να προκριθεί χωρίς να έχει στη διάθεσή του τον κορυφαίο του ψηλό. Τον παίκτη που του σκλήραινε ακόμα περισσότερο το προφίλ. Υπομονή, λοιπόν, και όλα θα πάνε καλύτερα. Ειδικά αν έρθει απόψε η νίκη επί της Λαμποράλ και κάνει τη δουλειά της η ομάδα και στη Γερμανία την ερχόμενη εβδομάδα.

ΥΓ: Πάμε και στο ποδόσφαιρο. Ειλικρινά στενοχωριέμαι με την απόφαση του ΠΑΟΚ να μην κατέβει στον επαναληπτικό του Κυπέλλου όποτε και αν γίνει αυτός. Και στενοχωριέμαι επειδή πιστεύω ειλικρινά ότι μπορεί αυτή η ομαδάρα που έχει φτιάξει ο Σαββίδης μπορεί να το γυρίσει… Όπως γύριζαν οι σούβλες χθες, Τσικνοπέμπτη.
Keywords
Τυχαία Θέματα