Δολοφόνος «έβαλε» τη νεκρή γυναίκα του στο Facebook

12:22 9/8/2013 - Πηγή: Bam

Φρίκη στο Διαδίκτυο : 31χρονος Αμερικανός ομολόγησε μέσω Facebook την δολοφονία της γυναίκας του, ανεβάζοντας στη σελίδα του φωτογραφία με το ματωμένο σώμα της, λίγο πριν παραδοθεί στην αστυνομία.

Σοκ στο Μαϊάμι. Συζυγοκτόνος ανάρτησε στη σελίδα που διατηρεί στο Facebook, φωτογραφία της ματωμένης σωρού της γυναίκας του, πριν παραδοθεί στην αστυνομία.

Όπως μεταδίδει το ABCNews, ο Ντέρεκ Μεντίνα, 31 ετών, εμφανίστηκε την Παρασκευή

σε αστυνομικό τμήμα στο νότιο Μαϊάμι, ισχυριζόμενος ότι σκότωσε τη σύντροφό του, Τζένιφερ Αλφόνσο, 26 χρόνων, λέγοντας στις αρχές ότι μπορούν να βρουν το σώμα της στην κατοικία τους.

Νωρίτερα, ο δράστης είχε αναρτήσει στο Facebookτην εικόνα της γυναίκας του, η οποία φορούσε μαύρο ρούχο. Ήταν γερμένη ανάσκελα, ενώ το αριστερό της χέρι και το πρόσωπό της ήταν γεμάτο αίματα.

Από την πρώτη στιγμή και μέχρι να «κατέβει» από τους υπεύθυνους του Facebook, η φωτογραφία συνοδευόταν από ένα γραπτό μήνυμα που φαινόταν να είναι σαν μία ομολογία δολοφονίας.

Το postανέφερε : «Πάω στη φυλακή ή για θανατική ποινή για τη δολοφονία της συζύγου μου, σας αγαπώ φίλοι μου του Facebook, θα με δείτε στις ειδήσεις, έκανα ό,τι έκανα, ελπίζω να με καταλάβετε…».

Αμέσως, η σελίδα «βομβαρδίστηκε» από σχόλια φίλων, που εμφανίζονταν δύσπιστοι για όσα είχε αναρτήσει ο Μεντίνα.

Το προφίλτου αφαιρέθηκε περίπου πέντε ώρες μετά τον πυροβολισμό.

Οι αρχές του Μαϊάμι αρνούνται, μέχρι στιγμής, να πάρουν θέση σχετικά με το περιεχόμενο στην ιστοσελίδα του 31χρονου.

Παρ’ όλα αυτά, απήγγειλαν σε βάρος του Μεντίνα κατηγορίες για ανθρωποκτονία πρώτου βαθμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σπίτι που διαπράχθηκε η δολοφονία, αστυνομικοί βρήκαν και την 10χρονη κόρη του θύματος από προηγούμενη σχέση.

Το παιδί δεν έφερε τραύματα στο σώμα του, αλλά η τραγωδία που εκτυλίχθηκε θα σημαδέψει, σίγουρα, για πάντα την ψυχή του.

Δείτε σχετικό video :

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα