Με Τόρες και Χολέμπας στη Βαλένθια

12:06 9/8/2013 - Πηγή: Bam

Στην αποστολή του Ολυμπιακού για το αυριανό φιλικό με τη Βαλένθια στο «Μεστάγια» συμπεριελήφθη ο Μιγκέλ Τόρες. Μέσα και ο Χολέμπας, αν και στην Τουρκία θεωρούν τελειωμένη τη μεταγραφή του.

Κανονικά συμμετέχει ο Μιγκέλ Τόρες στην αποστολή του Ολυμπιακού για το αυριανό ματς στο «Μεστάγια» κόντρα στη Βαλένθια (23:00, Novasports

1).

Παρότι ο Ισπανός αμυντικός αποκτήθηκε χθες από τους Πειραιώτες, ο Μίτσελ γνωρίζει ότι όλο αυτό το διάστημα προπονούταν κανονικά στη Χετάφε και για αυτό τον λόγο τον υπολογίζει για το παιχνίδι απέναντι στις «νυχτερίδες».

Από εκεί και πέρα, «μέσα» είναι και ο Χοσέ Χολέμπας, αν και στην Τουρκία εξακολουθούν να υποστηρίζουν ότι σύντομα θα γίνει παίκτης της Μπεσίκτας.

Στην Αθήνα θα μείνουν ο Ιμπαγάσα, ο οποίος σήμερα έκανε ατομικό πρόγραμμα, ο Διαμαντάκος που προέρχεται από τραυματισμοί και οι Ντε Βινσέντι, Λυκογιάννης, Γιαννιώτης για λόγους τακτικής.

Την «ερυθρόλευκη» αποστολή απαρτίζουν οι Μέγιερι, Ρομπέρτο, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Χολέβας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μετζανί, Μήτρογλου, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας, Τόρες και Βάις.

Όσον αφορά τη σημερινή προπόνηση, οι Πειραιώτες έκαναν ασκήσεις με την μπάλα, δουλεύοντας στην τεχνική, την κατοχή και την πίθεση, ενώ δούλεψαν και στην τακτική. Στη συνέχεια, ακολούθησε δίτερμα.

Σταύρος Καλογεράκης

Keywords
Τυχαία Θέματα