Διπλό έγκλημα στον Κορυδαλλό!

11:43 10/2/2015 - Πηγή: Bam

Ένας άνδρας και μία γυναίκα έχασαν τη ζωή τους από πυροβολισμούς που έπεσαν γύρω στις 10:00 π.μ. της Τρίτης σε πολυκατοικία επί της οδού Κρέσνας 16 στον Κορυδαλλό. Σύμφωνα με πληροφορίες, δράστης της επίθεσης είναι ένας άντρας ο οποίος φέρεται να δολοφόνησε την αδερφή του και τον σύντροφό της.

Σφοδρή κακοκαιρία σε όλη τη χώρα, με χιόνια, βροχές και πολικές θερμοκρασίες. Κλειστά σχολεία σε Πεντέλη, Θρακομακεδόνες και Μελίσσια. Απαγόρευση

της κυκλοφορίας στον περιφερειακό Πάρνηθας και Πεντέλης, ενώ η κίνηση στην παλαιά εθνική Αθηνών - Θηβών επιτρέπεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Στην ύπαρξη εναλλακτικού σχεδίου για τη χρηματοδότηση της χώρας αναφέρθηκε στην πρωινή εκπομπή του MEGA ο Πάνος Καμμένος. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας επισήμανε ότι σε περίπτωση αδιεξόδου με τους εταίρους θα υπάρξει οικονομική στήριξη από τις ΗΠΑ, τη Ρωσία ή την Κίνα.

Με 5 βασικά σημεία-προτάσεις, μεταξύ των οποίων η απομείωση του χρέους μέσω της ανταλλαγής ομολόγων, μεταβαίνει η ελληνική πλευρά στο έκτακτο Eurogroup της Τετάρτης. Στόχος είναι να επιτευχθεί συμφωνία στην επόμενη συνεδρίαση της 16ης Φεβρουαρίου, επιδιώκοντας αυτή η συμφωνία να παραταθεί έως το τέλος Αυγούστου.

Νέες αποκαλύψεις από τη διεθνή έρευνα δημοσιογράφων για την υπόθεση της ελβετικής HSBC και της περίφημης λίστας Φαλσιάνι. Εντοπίστηκαν περιπτώσεις όπου υπάλληλοι της τράπεζας πρότειναν στους πελάτες της τη δημιουργία off shore εταιριών για να παρακάμψουν τη φορολογία στις χώρες τους.

Τρεις γυμνόστηθες γυναίκες -μέλη φεμινιστικής οργάνωσης, ρίχθηκαν το πρωί της Τρίτης πάνω στο αυτοκίνητο του Ντομινίκ Στρος-Καν, τη στιγμή που ο πρώην επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου προσερχόταν στο δικαστήριο της πόλης Λιλ όπου δικάζεται για μαστροπεία.

ΚΑΙΡΟΣ: Τσουχτερό κρύο, ισχυροί άνεμοι και χιονοπτώσεις στην Αττική. Η θερμοκρασία στoκέντρο της Αθήνας δεν θα ξεπεράσει τους 4 βαθμούς Κελσίου.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα