Μπέντο όπως… Σίλβα!

11:05 12/8/2016 - Πηγή: Bam
Στα... χνάρια του συμπατριώτη του προκατόχου της θέσης, Μάρκο Σίλβα, σκέφτεται σε πρώτη φάση να βαδίσει ο Πάουλο Μπέντο.

Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού φαίνεται ότι θέλει να βασιστεί στο σύστημα 4-2-3-1, που χρησιμοποιήθηκε και πέρυσι.

Αυτό θα δουλέψει και εν όψει των αγώνων με την Αρούκα, για τα πλέι οφ του Europa League, αλλά και για τα δυο παιχνίδια πρωταθλήματος που είναι προγραμματισμένα μέχρι το τέλος
Αυγούστου. Ετσι, θα έχει μια καλή ευκαιρία να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα για τον συνολικό τρόπο λειτουργίας της ομάδας, αλλά και για συγκεκριμένα πρόσωπα.

Παράλληλα, θεωρεί ότι αυτό το πλάνο, για την ώρα, εμπεριέχει το μικρότερο δυνατό ρίσκο, αφού απόλυτη προτεραιότητα είναι η πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Ο Μπέντο έχει συμβουλευτεί τον Σίλβα σε αρκετά θέματα. Ο 47χρονος τεχνικός θέλει να δώσει ξανά στον Φορτούνη τον ρόλο του ηγέτη επιτελικού μέσου που είχε πέρυσι και γι’ αυτό από χθες άρχισε να δουλεύει στον τομέα της ψυχολογίας.

Σήμερα οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δυο προπονήσεις, ενώ αύριο πρωί-πρωί (09:00), λόγω ζέστης, θα αντιμετωπίσουν τον Αρη στο «Γ. Καραϊσκάκης», σε φιλική αναμέτρηση προπονητικού χαρακτήρα, η οποία θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.
Keywords
Τυχαία Θέματα