Απόψε επιστρέφει στις νίκες

15:16 19/9/2017 - Πηγή: Bam
Με το… δεξί θέλει να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του για το κύπελλο Ελλάδος ο Ολυμπιακός, ο οποίος το βράδυ της Τρίτης στις 20:30 αντιμετωπίζει στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι αποφασισμένοι να επιστρέψουν στις νίκες στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, μετά από 3 σερί παιχνίδια στα οποία δεν κατάφεραν να φύγουν με το τρίποντο και να αποκτήσουν πολύ καλή ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη.

Στο ματς με τους Αρκάδες ο
Μπέσνικ Χάσι θα προχωρήσει σε πολλές αλλαγές βασικών παικτών, προκειμένου να τους δώσει χρόνο ξεκούρασης και ταυτόχρονα να δώσει την ευκαιρία σε κάποιους παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής να δείξουν την αξία τους.

Ο Θρύλος θέλει να ξεσπάσει στην ομάδα της Τρίπολης και με τον κόσμο στο πλευρό του αυτή τη φορά (αντιμετώπισε χωρίς κόσμο τον Αστέρα το Σάββατο για το πρωτάθλημα) θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να πάρει τη νίκη.

Το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο, ωστόσο, οι Πειραιώτες είναι αποφασισμένοι να επιστρέψουν στις επιτυχίες, αλλάζοντας τη ψυχολογία της ομάδας.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Αστέρα:

Ανδρούτσος, Μπεν, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Εμενίκε, Φορτούνης, Ζιλέ, Καπίνο, Κούτρης, Μάριν, Μάρτινς, Μίλιτς, Νικολάου, Πάρντο, Προτό, Ταχτσίδης, Ζντιέλαρ.
Keywords
Τυχαία Θέματα