Ανοιχτά «ερυθρόλευκα» μέτωπα

22:26 15/8/2013 - Πηγή: Bam

Η ραστώνη του Δεκαπενταύγουστου δεν αγγίζει τον Ολυμπιακό καθώς σε εξέλιξη βρίσκονται «καυτά» -και όχι λόγω θερμοκρασίας- μεταγραφικά θέματα.

Οι «ερυθρόλευκοι» λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος έχουν ανοιχτά αρκετά μέτωπα σε ότι αφορά τόσο τις προσθήκες, όσο και τις αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών και κάποια από αυτά αναμένεται να κλείσουν πολύ σύντομα.

Το πρώτο από αυτά πιθανότατα θα είναι εκείνο του Χολέμπας, με τουρκικά δημοσιεύματα να επιμένουν πως είναι θέμα χρόνου

να ανακοινωθεί η μετακίνησή του στην Μπεσίκτας, η οποία φέρεται να προσφέρει στον Ολυμπιακό κάτι παραπάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ και στον ίδιο τον παίκτη 1 εκατ. για κάθε χρόνο του διετούς συμβολαίου.

Εάν κάτι τέτοιο ισχύει, σημαίνει πως προ των πυλών βρίσκεται ο Μπονγκ, με τον οποίο –όπως και τη Βαλανσιέν- υπάρχουν πολύ προχωρημένες διαπραγματεύσεις.

Και για τις δύο περιπτώσεις φαίνεται πως η Παρασκευή θα είναι η καθοριστική ημέρα αφού δεν αποκλείεται με διαφορά ωρών να ανακοινωθεί η αποχώρηση Χολέμπας και η απόκτηση Μπονγκ.

Εντός της Παρασκευής ενδέχεται να επισημοποιηθεί και ο «γάμος» μεταξύ Ολυμπιακού και Γιαταμπαρέ. Άλλωστε οι Πειραιώτες τα έχουν βρει σε όλα με τον παίκτη και απομένει να βρεθεί η «χρυσή τομή» με την Μπαστιά για να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα.

Στο μεταξύ, σε πλήρη εξέλιξη είναι οι συζητήσεις των Πειραιωτών με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ για τον Πάμπλο Κοντρέρας, αφού φαίνεται πως ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Χαΐμ Ρεβίβο βρίσκεται στην Ελλάδα για να κλείσει το «ντιλ».

Φυσικά υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο η ιστορία να μην σταματήσει εδώ, αφού δεν αποκλείεται το φιλολογικό ενδιαφέρον ομάδων για παίκτες όπως ο Μανωλάς, ο Μασάντο ή ο Φέισα, να πάρουν «σάρκα και οστά» και στην περίπτωση που οι προτάσεις αποδειχθούν δελεαστικές, να αλλάξουν ξανά τα δεδομένα στον Ολυμπιακό.

Keywords
Τυχαία Θέματα