Ζωα… και πτηνα… στη βουλη των ελληνων!!! (βιντεο)

12:02 7/12/2015 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
«Αλητεία… αλητεία. Αρκουδαίοι… Τους ψηφίζατε και τους είδατε. Και εγώ τους ψήφιζα, και εγώ είμαι ζώο… Κάποιοι συνεχίζετε και σήμερα να είστε ζώα…. Σας λυπάμαι είστε ζώα…»
ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ
Με μεγάλη προσοχή παρακολούθησα...
όλες αυτές τις μέρες τη συζήτηση στη βουλή για τον προϋπολογισμό της κυβέρνησης το 2016. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον άκουσα τις ομιλίες των αρχηγών, Τσίπρα, Πλακιωτάκη, Μοχαλολιάκου, Θεοδωράκη, Γεννηματά, Κουτσούμπα,
Καμμένου και Λεβέντη.

Όλες οι ομιλίες είχαν το δικό τους χρώμα τη δική τους ένταση τη δική τους λογική. Εντύπωση όμως μου προκάλεσε ο λόγος του αρχηγού της Ε.Κ. Βασίλη Λεβέντη, και ο τρόπος με τον οποίο αφηγήθηκε τη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο Βασίλης Λεβέντης έχει τη δική του ιστορία. Ήταν ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ το 1974. Αποχώρησε το 1983 διαφωνώντας με την πολιτική του Ανδρέα Παπανδρέου. Το 1989 προσχώρησε στη ΝΔ αλλά δεν κατάφερε να εκλεγεί βουλευτής. Με την επανασύσταση της Ένωσης Κεντρώων, έγινε αρχηγός ενός ανύπαρκτου κόμματος.

Απέκτησε όμως φωνή, μέσω του ιδιόκτητου προσωπικού καναλιού 67 το 1990 και τους απέραντους βραδινούς μονολόγους επικρίνοντας όλες τις κυβερνήσεις και τους πολιτικούς αρχηγούς των κομμάτων. Οι πλάκες που του έκαναν οι ακροατές με τις πίτσες, τους φραπέδες και το «δούλεμα» άφησαν εποχή! Ο Βασίλης όμως απτόητος κατάφερε μετά από 25 χρόνια να μπει στη βουλή ως ένα ζώο…. όπως ο ίδιος έλεγε για τον εαυτό του αλλά και για όσους ψήφιζαν. Τώρα που μπήκε στη βουλή δεν γνωρίζω αν έχει την ίδια άποψη!!!

Παρακολουθώντας το κοινοβούλιο, διαπίστωσα ότι μέσα δεν υπάρχουν μόνο ζώα…. κατά πως λέει ο αρχηγός της Ε.Κ. Αλλά και πτηνά….. για να μην πω και εκτροφείο ορνίθων προς «βρώση», όπως χαρακτηριστικά είχε πει και ο Μάνος Χατζηδάκης για μεγάλο οργανισμό! Υπάρχουν εκτός από ζώα…. Κότες…. Κοκόρια…. Πάπιες…. Καρακάξες…. αλλά και «Γαλοπούλες» μιας και έρχονται, γιορτές Χριστουγέννων!

Σύσσωμη η αντιπολίτευση, 6 κόμματα, είπαν 145 όχι στον Τσίπρα. Καλά ρε Αλέξη, αφού τα κάνεις όλα τόσο καλά με τον Καμμένο, δεν βρέθηκε ούτε ένας «αποστάτης» να σε ψηφίσει;

Διαπίστωσα λοιπόν ότι μέσα στους 153 που στήριξαν τον Αλέξη, υπήρχαν πολλά είδη πτηνών και ζώων τα οποία μάλιστα ήταν και επικίνδυνα. Λιοντάρια, «σκυλιά», γεράκια και γύπες, μέσα σε κότες, «μπούφους» και τα γιδοπρόβατα!!! Ειδικά εκείνο το «παιδί» με τα θαυμάσια ελληνικά του, ήταν χάρμα να το παρακολουθείς! Μέχρι που έδωσε και τους τυχερούς αριθμούς του τζόκερ, αλλά και μαθήματα Ιταλικού και αγγλικού ποδοσφαίρου. Άμ, ο άλλος με τα «ράσα» και την ξεχωριστή «βελούδινη» φωνή, που ενεργεί αντ΄αυτού;

Παρακολουθώντας τις ομιλίες των κυβερνητικών βουλευτών υπουργών και πρωθυπουργού νόμιζα ότι είμαι σε βουλή μιας άλλης χώρας. Διότι η διαπίστωση που υπήρχε από τους κυβερνώντες ήταν ότι δεν συμβαίνει τίποτα κακό στη χώρα μας και όλα είναι μια χαρά. Αν υπάρχουν κάποια μικροπροβλήματα και οικονομική κρίση γι΄αυτό ευθύνονται οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Άλλωστε αυτό είναι πάγια τακτική όλων των κυβερνήσεων να επιρρίπτουν ευθύνες σε αυτούς που κυβέρνησαν.

Από όλη αυτή τη συζήτηση στη βουλή, κράτησα δυο διαπιστώσεις πολιτικών αρχηγών μπροστά στην επιθετικότητα της κυβέρνησης, ότι κέρδισε 3 εκλογικές αναμετρήσεις και ο λαός μίλησε με την εκλογή Τσίπρα-ΣΥΡΙΖΑ, Καμμένου-ΑΝΕΛ να τον κυβερνήσουν. Το παραμύθι, ότι ο λαός έκανε τη σωστή επιλογή πρέπει να σταματήσει. Αυτό είναι μια ουτοπία. Απλά ο Ελληνικός λαός πιστεύει τα παραμύθια των πολιτικών και φέρει μεγάλη ευθύνη με την ανωριμότητά του σε κρίσιμες στιγμές της ιστορίας του τόπου!

Όταν ο Γιάννης Πλακιωτάκης-ΝΔ είπε ότι: Ο ιστορικός του μέλλοντος θα καταγράψει ως μέγα ιστορικό λάθος του Ελληνικού λαού την επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ έχει απόλυτο δίκιο και αυτό θα αποδειχθεί στο μέλλον.

Το ίδιο δίκιο έχει και ο Βασίλης Λεβέντης-Ε.Κ όταν λέει ότι: Για τι ΣΥΡΙΖΑ μιλάμε, μιλάμε για ένα νέο ΠΑΣΟΚ που βρήκε στέγη στο ΣΥΡΙΖΑ για να μη χάσει τα προνόμια που είχε αποκτήσει. Δημόσιο, συνδικαλισμός κλπ. Όλοι μετακόμισαν εκεί. Εάν δεν είχε μετακομίσει το ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν μια παράταξη του 4-4.5%, αμφιβάλει κανείς γι΄αυτό;

Και οι δύο αρχηγοί έχουν απόλυτο δίκιο. Όπως και να έχουν τα πράγματα, κάποτε και τα παραμύθια τελειώνουν. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ πριν ο λαός ξυπνήσει και τους πλακώσει στις «φάπες». Και όταν μιλάνε στη βουλή και τα τηλεοπτικά «παραθυρόφυλλα», όχι απλά να προσέχουν οι ομιλητές, αλλά και να βουτούν τη γλώσσα τους στο μυαλό και όχι στα «λασπόνερα».

Απολαύστε τώρα το Βασίλη Λεβέντη και τα ζώα!… σε ένα Ρεσιτάλ πολιτικής «έκρηξης» και φανατισμού από την παρέα του «Γελλάς»-τώρα δεν είναι ζώο-απολαμβάνοντας και αυτός τη δόξα μέσα στη φόρμα των ζώων και το εκτροφείο ορνίθων! Άτιμη «καρέκλα» και εξουσία τι
Keywords
Τυχαία Θέματα