Ζητειται εισαγγελεας για δτ-νεριτ(ερτ)!

13:13 22/4/2014 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Όταν έκλεισε η ΕΡΤ πριν από 10 μήνες, έκλεισε για την αδιαφάνεια, τις σπατάλες την αναξιοκρατία, το φαγοπότι, τα ρουσφέτια το υπέρογκο προσωπικό και δεκάδες άλλες αμαρτίες...
τις οποίες η συγκυβέρνηση της «καταλόγισε». Στη θέση της, υπήρχε η διαβεβαίωση ότι θα γεννιόταν, ένας νέος ευέλικτος τηλεοπτικός φορέας, ένα μικρό BBC της νοτιοανατολικής Ευρώπης άμεσα(!). Τώρα μετά από τόσους μήνες ζητείται
επειγόντως εισαγγελέας!!!

Εάν όλα αυτά συνέβαιναν πριν κλείσει η ΕΡΤ, με τις προηγούμενες διοικήσεις, ήταν απλά πταίσματα, μπροστά στα σημερινά «εγκλήματα» της ηγεσίας της ΔΤ-ΝΕΡΙΤ. Ανύπαρκτη διοίκηση. Προσωπικό σε απογοήτευση. Διαλυμένος φορέας, ΝΕΡΙΤ χωρίς προσωπικό. Προκηρύξεις ενστάσεις στον αέρα. Παράνομες προσλήψεις και εκπαιδεύσεις προσώπων μέσα στο κτήριο, και η ρεμούλα σύννεφο!!!

Αξιολογητές της πλάκας για τις προσλήψεις, μέσα από ειδικές «φιλικές» διαδικασίες και πρόσωπα που δεν έχουν καμία σχέση με το αντικείμενο, καλούνται να κάνουν αξιολόγηση(!). Τα ονοματά τους δεν δίνονται στη δημοσιότητα για ευνόητους λόγους. Τα εξωτερικά συνεργεία δεν έχουν προσωπικό να λειτουργήσουν, τα αυτοκίνητα της (ΕΡΤ )σαπίζουν, ενώ ξοδεύονται χιλιάδες ευρώ για ενοικιάσεις εξωτερικών συνεργείων σε «ημέτερους» χωρίς προσφορές.

Όποιος θέλει, εγκρίνει ό,τι θέλει, υπογράφει ότι θέλει και πάει λέγοντας.
Το κτήριο της ΕΡΤ, μετά και την αφαίρεση της επιγραφής «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ» για να την πάρει «ενθύμιο» ο περιβόητος και μη εξαιρετέος κ. Καψής, με το γουρλομάτη Προκοπάκη θυμίζει εγκαταλελειμμένο... Ποιμενοστάσιο.... με αποπατήματα. Από την άλλη, τα προσκοπάκια του ΔΣ με τα κοντά παντελονάκια να αναπνέουν τη «μπόχα», αντί να καθαρίσουν την κοπριά και να βάλουν μέσα νέο «κοπάδι». Το ΕΣ σε πλήρη αδιαφορία, έχει εγκαταλείψει κάθε προσπάθεια προστασίας του «χώρου!»

Οι υπερκοστολογήσεις, αναθέσεις εκπομπών και αγορά προγράμματος, φθάνει τα όρια της απάτης(!). Χαρακτηριστική περίπτωση το «πάντα θ΄ανταμώνουμε», που σε ιδιωτικά κανάλια το ίδιο πρόγραμμα όπως το είδαμε το βράδυ της ανάστασης, δεν ήταν μόνο χαμηλού επιπέδου, αλλά είχε και περισσότερο από διπλάσιο κόστος. Το ίδιο με το «επι...μένουμε Ελλάδα» που όλο καθυστερεί να βγει στον αέρα και 10κάδες άλλες εκπομπές.

Κύριε εισαγγελέα, στο ραδιομέγαρο, γίνονται τα όργια! Των οργίων! Το πάρτη της αρκούδας δεν λέει τίποτα. Ο πρώτος ραδιοτηλεοπτικός φορέας, έχει μετατραπεί σε ένα συνοικιακό άντρο ακολασίας! Μια επισκεψή σας, και κάποιος έλεγχος αποφάσεων Προκοπάκη-Γούγα-Ευαγγελάκου-Σουλτανιά, θα σας δώσει τη δυνατότητα να διαπιστώσετε το μέγεθος του «εγκλήματος». Ακόμη και η μετάδοση κ. εισαγγελέα των θεμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων δίνονται σε ιδιωτικό κανάλι(!). Τι θα δούνε τα μάτια μας σε αυτό το μόρφωμα της ρεμούλας, ένας θεός το ξέρει! Δεν έχουν καταλάβει οι ηλίθιοι, ότι το χρήμα που διαχειρίζονται, είναι το αίμα και ο ιδρώτας του Ελληνικού λαού, γι΄αυτό και πρέπει να λογοδοτήσουν για τα έργα και τις μέρες τους πριν τον επιθανάτιο.... ρόγχο!!!

Οι αρρωστημένοι εγκέφαλοι κ. εισαγγελέα, έχουν τόσο θράσος, που έχουν ξεπεράσει κάθε όριο στοιχειώδους νομιμότητας στις αποφάσεις που παίρνουν. Λειτουργούν σαν ένα μικρό «Βατικανό». Όπως η προμήθεια ψηφιακών πομπών για το «μόρφωμα»» ΝΕΡΙΤ.

Επειδή δεν προλαβαίνουν να προμηθευτούν τους ψηφιακούς πομπούς μέσω διαγωνισμού, ώστε να εναρμονιστεί ψηφιακά η ΝΕΡΙΤ με τη Digea στην ψηφιακή μετάδοση μέσα στο Μάιο, θυμήθηκαν οι αθεόφοβοι την «πρώην» ΕΡΤ που τους βγάζει από το «αδιέξοδο!!!». Ξέθαψαν μια παλιά απόφαση του ΔΣ της ΕΡΤ που τους δίνει τη δυνατότητα της απ΄ευθείας ανάθεσης, σε έκτακτες περιπτώσεις (βλέπε ΠνΠ της κυβέρνησης)και έτσι θα γίνει η προμήθεια των πομπών! Δηλαδή μέσα από υπόγειες διαδρομές. Χωρίς διαφάνεια, διαγωνισμούς, διαύγεια κλπ. Πιάστ΄αυγό και κούρευτο. Τέτοιες ώρες τέτοια... λόγια κ. εισαγγελέα!

Ένα μήνα πριν τις εκλογές, και ο φορέας διασωληνωμένος στην εντατική χωρίς καμιά προοπτική ανάκαμψης. Ακόμη και στενός συνεργάτης του Άκη Τζοχατζόπουλου παίρνει μέρος στη διαδικασία αξιολόγησης. Υπομονή, και θα μάθετε πολλά.

Και ένα μήνυμα για το Μαξίμου και προσωπικά στον κ. πρωθυπουργό. Εάν κ. Σαμαρά επιθυμία της συγκυβέρνησης ήταν η δημιουργία ενός τέτοιου μορφώματος, σίγουρα το πετύχατε. Φεύγοντας κυνηγημένος και ταπεινωμένος ο εκλεκτό σας κ. Καψής, διαβάστε τι άφησε «προίκα» στο ραδιομέγαρο:

Έναν υγιή φορέα σε αποσύνθεση. Έβαλε σε θέσεις κλειδιά, όλα τα «πιράνχας», την «πλέμπα» και τα μπουμπούκια του ΠΑΣΟΚ. Τρωκτικά και αρπακτικά του 4%, μαζί με κάποιες «προσωπικότητες» της Αριστεράς. Μιάσματα του παρελθόντος και αρουραίοι που ξεπήδησαν από τους υπονόμους του κτηρίου, στελέχωσαν τις ανύπαρκτες υπηρεσίες, για να μπαινοβγαίνουν στο κιούπι με το μέλι ανενόχλητα!!! Όσο για οργάνωση και λειτουργία του φορέα, αυτή ανήκει στη σφαίρα την φαντασίας των αρρωστημένων εγκεφάλων της ηγεσίας!!! Με τέτοια αξιοπιστία θα πάτε στις εκλογές; Αυτά προς το παρόν, η συνέχεια προσεχώς!
Keywords
Τυχαία Θέματα