Βελτιωτικες προσφορες για τον αστερα απο ολους τους ''μνηστηρεσ''...

20:56 4/12/2013 - Πηγή: Fimotro
Βελτιωτικές προσφορές υπέβαλαν όλοι οι ενδιαφερόμενοι για τον Αστέρα Βουλιαγμένης, όπως ανακοίνωσε το ΤΑΙΠΕΔ και η Εθνική Τράπεζα...

Στο πλαίσιο της διαγωνιστικής διαδικασίας για την πώλησης της «Αστήρ Παλλάς Βουλιαγμένης ΑΞΕ», οι προσφορές αυτές, θα αποσφραγιστούν μόλις υποβληθούν τα εγγυητικά έγγραφα από όλους
τους ενδιαφερόμενους, όπως προβλέπει η διαδικασία, με καταληκτική ημερομηνία την 11η Δεκεμβρίου 2013.
Όπως έγραφε σήμερα η «Ν», η ΕΤΕ και το ΤΑΙΠΕΔ αναμένουν, σύμφωνα με πληροφορίες, τίμημα που κινείται στην περιοχή των 380 με 400 εκατ. ευρώ (για το 90% της Αστήρ Παλλάς Βουλιαγμένης, χωρίς να υπολογίζονται τα δάνειά της).
Η ανάδειξη του πλειοδότη θα γίνει στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, από τα μέχρι τώρα δεδομένα του διαγωνισμού, την καλύτερη οικονομική προσφορά, έχει κάνει η Jermyn Street Real Estate Fund IV LP, επενδυτικό κεφάλαιο το οποίο διαχειρίζεται η αραβικών συμφερόντων AGC Jermyn Street IV.
Χωρίς βεβαίως να είναι γνωστό έχει πράξει στη βελτιωμένη προσφορά της, καθώς και έχουν πράξει οι συνυποψήφιοι, η αρχική της είναι της τάξεως των 380 εκατ. ευρώ.
Το ποσό αυτό παραπέμπει σε μια αποτίμηση της συνολικής αξίας του ακινήτου (100% της εταιρείας Αστήρ Παλλάς, γη κ.λ.π.) σε περίπου 470 εκατ. ευρώ, νούμερο που περιλαμβάνει και τα δάνεια που έχει η εταιρεία, ύψους περίπου 50 εκατ. ευρώ.
Πηγή : naftemporiki.gr
Keywords
Αναζητήσεις
βελτιωτικες προσφορες
Τυχαία Θέματα