Τσιπρας : δεν θελω να συνεργαστω με τη νδ γιατι με ειπαν "ψευτρακο" και "πονηρουλη"!

11:46 6/9/2015 - Πηγή: Fimotro
Απέκλεισε το ενδεχόμενο σχηματισμού οικουμενικής κυβέρνησης αλλά και την συνεργασία με τη ΝΔ, ο Αλέξης Τσίπρας, διερωτώμενος γιατί ο Β. Μεϊμαράκης που τον αποκαλούσε «ψευτράκο και πονηρούλη» τον...
«αγάπησε ξαφνικά». Σήμερα στη ΔΕΘ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, παρουσιάζει το κυβερνητικό πρόγραμμα του κόμματος.
Για «υποκρισία» κατηγόρησε τον Β. Μεϊμαράκη
ο Αλ. Τσίπρας, απαντώντας στα όσα δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ σε συνέντευξη του στη Realnews, λέγοντας ότι είναι έτοιμος να συνεργαστεί ακόμα και με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ και τον Γ. Αυτιά, ο Αλ. Τσίπρας δήλωσε ότι η συζήτηση περί συνεργασιών «γίνεται εκ του πονηρού γιατί όλοι γνωρίζουν ότι αυτός που θα βγει πρώτος στις εκλογές θα φτιάξει κυβέρνηση» και σημείωσε ότι «γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια να αναδειχθεί ότι δεν υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στα κόμματα». Τόνισε πως δεν υπάρχει καμιά δυνατότητα ή περιθώριο συνεργασίας με τη Ν.Δ, διερωτώμενος:
«Για ποιο λόγο ξαφνικά τόσο πολύ με έχει αγαπήσει ο κ.Μεϊμαράκης, όταν πολιτικά, στην πρώτη του συνέντευξη τύπου, μετά την απόφαση μου για εκλογές βγαίνει και με λέει "ψευτράκο", "πονηρούλη" και "πολιτικό αγύρτη"; Πως είναι δυνατό να λέει ότι θέλει να με έχει πρωθυπουργό και να συνεργαστούμε ακόμα και με εμένα πρωθυπουργό; Αυτό είναι υποκρισία».
«Αν είμαι "ψευτράκος", αν είμαι "πονηρούλης", αν είμαι "πολιτικός αγύρτης", αν "κατέστρεψα" τη χώρα επτά μήνες, γιατί θέλει να συνεργαστεί μαζί μου; Το λέει δεν το θέλει. Το λέει γιατί έχει ένα στόχο να περάσει το μήνυμα, με τη βοήθεια της πλειοψηφίας των ΜΜΕ της διαπλοκής, ότι δεν υπάρχει καμιά διαφορά, όλοι είναι το ίδιο. Γιατί μόνο έτσι μπορεί να πετύχει. Δεν υπάρχει και το ξέρουνε όλοι δυνατότητα ή περιθώριο κυβερνητικής συνεργασίας, διότι οι προγραμματικές μας διαφορές είναι πάρα πολύ μεγάλες. Πέρα από την ιδεολογία δεν υπάρχει κοινός στόχος. Εμείς θέλουμε να γκρεμίσουμε αυτά τα οποία η Ν.Δ και ο κ. Μεϊμαράκης θέλει να διατηρήσει», υπογράμμισε ο Αλ.Τσίπρας.
Keywords
Αναζητήσεις
μειμαρακης τσιπρας ψευτρακο
Τυχαία Θέματα