Μειμαρακης : πανω απο ολα η ελλαδα...

11:31 6/9/2015 - Πηγή: Fimotro
ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗ ΛΕΞΗ "ΕΛΛΑΔΑ"...
Προσκλητήριο ενότητας σε όλους του Ελληνες έστειλε από τη Λάρισα ο πρόεδρος...
της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Πάνω από όλα η Ελλάδα είπε στους συγκεντρωμένους στην πλατεία Ταχυδρομείου
και ζήτησε από τους πολίτες να δώσουν δύναμη στη Νέα Δημοκρατία για να σχηματιστεί σταθερή κυβέρνηση με προοπτική τετραετίας.
Παράλληλα τους ζήτησε να συγκρίνουν απλά τα όσα έλεγε προεκλογικά τον Ιανουάριο ο ΣΥΡΙΖΑ με όσα έκανε στους επτά μήνες που είχε την ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας.

Εμείς, είπε, θέλουμε να μας ακούσουν. Να ακούσουν όλες τις πολιτικές δυνάμεις, να μας κρίνουν και να μας συγκρίνουν αυτά που τους έλεγε ο Τσίπρας το Γενάρη πριν από τις εκλογές. Ποιο κόμμα δείχνει αξιοπιστία, ποιο κόμμα μπορούν να εμπιστευτούν» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μεϊμαράκης.

Αν αυτό γίνει η ΝΔ θα είναι πρώτη στην προτίμηση όλων των Ελλήνων. Κανένας και καμιά θύμα του λαϊκισμού, του φανατισμού και της λάσπης. Εμείς τους θέλουμε όλους γιατί η ΝΔ υπηρετεί την ενότητα των Ελλήνων. Πρόοδος δεν είναι εμμονή σε χρεοκοπημένες ιδεοληψίες, δεν είναι ο λαϊκισμός, αλλά η υπευθυνότητα, πρόσθεσε.

Ο πρόεδρος της ΝΔ έστειλε το μύνημα πως η ΝΔ μπορεί με ένα σχεδιασμό να βοηθήσει ώστε να βγούμε από την κρίση, προειδοποιώντας παράλληλα ότι τα επόμενα δύο χρόνια είναι κρίσιμα, ενώ επανέλαβε ότι η Ν.Δ. δεν πρόκειται να δεχθεί τα επώδυνα μέτρα για τους αγρότες.

Νωρίτερα από το Βόλο, εξερχόμενος του ξενοδοχείου στο οποίο συναντήθηκε με τοπικούς φορείς της Μαγνησίας, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης τόνισε ότι πρέπει να συμφωνήσουμε φορείς, πολιτικές δυνάμεις και όλοι, για να μπορέσουμε να δούμε το μέλλον μας με ελπίδα και αισιοδοξία".

Νωρίτερα, συνοδευόμενος από κομματικά στελέχη, βρέθηκε στον Γυναικείο Συνεταιρισμό "Φτελιά" του Πτελεού, στο Δημαρχείο Αλμυρού αλλά και στο Βελεστίνο, απ' όπου επανέλαβε ότι η Ν.Δ. δεν πρόκειται να δεχθεί τα επώδυνα μέτρα για τους αγρότες.
Keywords
Τυχαία Θέματα