Τριβουν τα χερια τους με τον βαγγελα

ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ... ΜΠΑΛΑ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ
Ο στόχος επιτεύχθηκε για τον Κώστα Καραμανλή και τη Ντόρα Μπακογιάννη. Πέταξαν...
έω από το δεύτερο γύρο τον Απόστολο Τζιτζικώστα, συνέτριψαν εκλογικά τον Άδωνι που στήριζε τις κυβερνήσεις του Α. Σαμαρά
και φυσικά έφεραν στην πρώτη θέση με άνεση μάλιστα τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο οποίος αποτελεί τον ορισμό του αναλώσιμου αρχηγού λόγω ικανοτήτων, παρελθόντος και ηλικίας, πράγμα που εξυπηρετεί απόλυτα τα δικά τους σχέδια για το μέλλον της ΝΔ.
Επί της ουσίας για τον Καραμανλή και τη Ντόρα, ανοίγει ο δρόμος για την επόμενη μέρα στη ΝΔ. Ο Μεϊμαράκης και να χάσει άλλη μια εκλογική αναμέτρηση από τον Τσίπρα δεν θα ανοίξει ούτε... μύτη στη ΝΔ. Θα επικαλεστεί ότι αυτόν ψήφισε ο κόσμος της παράταξης και το κόμμα της Συγγρού θα μετράει στο... παλμαρέ του άλλη μια ήττα σε εκλογές!
Στην πραγματικότητα όμως ο Κ. Καραμανλής και η Ντόρα Μπακογιάννη ανοίγουν το δρόμο στους γόνους τους. Τον Κώστα Καραμανλή του Αχιλλέα και τον Κώστα Μπακογιάννη της Ντόρας. Αυτοί οι δυο λόγω ονόματος θα είναι οι επόμενοι παίκτες σε εσωκομματικό επίπεδο και αυτοί οι δυο θα συγκρουστούν μελλοντικά για την αρχηγία της ΝΔ.
Ο Καραμανλής και η Ντόρα δεν αποφασίζουν ποτέ με βάση το συνολικό συμφέρον. Πάντα αποφασίζουν και δουλεύουν με βάση την πάρτη τους! Τις οικογένειές τους για την ακρίβεια. Και έζησαν αυτοί καλά και εμείς... χειρότερα.
Fimotro
Keywords
Τυχαία Θέματα