Τωρα καταλαβε ο πανουσης οτι υπαρχουν κουκουλοφοροι επι μισθωσει!

12:24 16/4/2015 - Πηγή: Fimotro
ΩΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;
«Έχω συμφωνήσει με τον πρωθυπουργό για αλλαγή σχεδίου δράσης της Αστυνομίας» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης. Μιλώντας στα Παραπολιτικά fm και την εκπομπή των Γ. Κουρτάκη και Π. Τζένου, κατήγγειλε...
ότι υπάρχουν «μπαχαλάκηδες», όπως τους χαρακτήρισε, οι οποίοι δρουν επί μισθώσει για να προκαλούν επεισόδια στα γήπεδα, σε επιχειρήσεις ή στο κέντρο της Αθήνας.

Ο κ. Πανούσης υποστήριξε,
επίσης, ότι τα Εξάρχεια ελέγχονται από μαφίες, ενώ για την κατάληψη της Πρυτανείας του ΕΚΠΑ είπε ότι πρέπει να λήξει εντός της ημέρας ή αύριο Παρασκευή και να υπάρξει συζήτηση και ομοφωνία από όλες τις αρμόδιες αρχές για το ζήτημα.

Από την πλευρά του, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Κρεμαστινός, αναφερόμενος στο θέμα της κατάληψης τόνισε ότι πρέπει να γίνει ό,τι ορίζει ο νόμος.

«Δεν μπορεί κανείς να είναι υπεράνω των νόμων και να ζητάει ο υπουργός Δημόσιας Τάξης τη συνδρομή του πρωθυπουργού» είπε στον ίδιο ραδιοφωνικό σταθμό.

«Δεν μπορεί όποιος έχει διαφορετική άποψη για κάτι να μπαίνει στο Πανεπιστήμιο, να το καταλαμβάνει και να καταργούνται οι νόμοι» πρόσθεσε ο κ. Κρεμαστινός.
Keywords
Τυχαία Θέματα