Η ερτ δεχτηκε και δευτερο «βλημα» στον κροταφο απο το νικο παππα!(video)

11:20 16/4/2015 - Πηγή: Fimotro

Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Η ΕΡΤ πέθανε!!! Ζήτω οι «φιμιμίδες» του Μαξίμου και το alter ego του πρωθυπουργού. Ψηφίστηκε λέει χθες στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή, κατά πλειοψηφία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ το...
ν/σ του φορέα. Καλά μας δουλεύουν; Υπήρχε περίπτωση να μην ψηφιστεί; Απλά όσοι είχαν πιστέψει μια αριστερή κυβέρνηση ότι κρατάει το λόγο της ας το ξεχάσουν. Ο Αλέξης Τσίπρας
απλός και σεμνός, δεν μπορεί να κρατήσει τα «γκέμια» όταν το άλογο κλοτσάει!

Οι φορείς που μίλησαν χθες στην επιτροπή για την επαναλειτουργία της ΝΕΡΙΤΕΡΤ-ΕΡΤ δεν μπόρεσαν να ανατρέψουν τη θανατική ποινή του φορέα, και απλά του έδωσαν το ιστορικό όνομα που είχαν αφαιρέσει πριν την εκτέλεση (ΕΡΤ), όπως την ιθαγένεια στους αγωνιστές ενάντια στη δικτατορία. Είναι ντροπή για την ίδια την κυβέρνηση να αναβιώνει την ΕΡΤ με το νόμο ν.4173/2013 ΝΔ-ΠΑΣΟΚ που την έθαψε, και τώρα τη θάβουν με τον ίδιο κλεφτονόμο για δεύτερη φορά, μέσω της κοινοβουλευτικής επιτροπής και της βουλής.

Αλήθεια, είναι υπερήφανοι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ; Άνθρωπος που πέρασε δεκαετίες στο γίγαντα με τα πήλινα πόδια, βλέπω για μία ακόμα φορά αεριτζήδες και νοσοκόμες να αναλαμβάνουν τη θεραπεία του με δόσεις ασπιρίνης και Depon, αντί να αφαιρέσουν τον όγκο και το «βλήμα» του εγκεφάλου οι ειδικοί!

Είναι η πρώτη φορά, από τη μεταπολίτευση το 1974, που αναλαμβάνει νέα κυβέρνηση χωρίς να αλλάξει μια φθαρμένη και παράνομη διοίκηση που άφησε στο ραδιομέγαρο ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Σχεδόν 3 μήνες μετά την ανάληψη της εξουσίας και η κυβέρνηση «σφυρίζει» κλέφτικα. Απερχόμενα στελέχη του φορέα, πριν εγκαταλείψουν το μόρφωμα της ΝΕΡΙΤ, άφησαν δικούς τους ανθρώπους για να προστατεύσουν συμφέροντα και έρωτές, παρέχοντας τους υψηλή προστασία. Παράλληλα μέσω εκπομπών και παροχών εντός και εκτός η με διάφορες συνεργασίες να απολαμβάνουν οικονομικούς καρπούς. Όλους αυτούς τους «τσιλιαδόρους» των Καψήδων και Νεοδημοπασοκοφορτζηδαίων επιβραβεύει ο ΠΑΠΑΣ της Σκοτίας με τους «συνεργάτες» του. Αχ! καημένε Αλέξη, νάξερες τι φίδια τρέφεις στον κόρφο σου με τα νομοσχέδια που φέρνουν στη βουλή!

Το ν/σ όπως είχαμε γράψει και σε παλαιότερες αναρτήσεις, δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από αυτά που λύνει. Όσο για τους απολυμένους εργαζόμενους που κράτησαν ζωντανό το όνειρο για μια ανοιχτή ΕΡΤ για 22 μήνες με θυσίες και στερήσεις σε βουνά λαγκάδια και πόλεις, αορίστου, ορισμένου χρόνου ας ζήσουν με τα όνειρα και τις αναμνήσεις. Στη βουλή που θα πάει σύντομα για ψήφιση, το Συριζέικο «ασκέρι» με τη βοήθεια των εξαπτέρυγων ΑΝ-ΕΛ, υπό τις οδηγίες του ΠΑΠΑ της Σκοτίας κατά κόσμον Νικόλαο θα πράξει το ύψιστο καθήκον του, ψάλλοντας τον επικήδειο της ταφής, εάν δεν αλλάξει κάτι από τους διαφορετικούς ομιλητές στη διάρκεια των επικήδειων!

Ζωή, Ραχήλ, Π. Λαφαζάνη, Π. Σκουρλέτη, πρωθυπουργέ όλοι εσείς μην ξεχνάτε τι λέγατε στο προαύλιο του ραδιομεγάρου κοντά στους αγωνιστές. Ο ΠΑΠΑΣ όμως της Σκοτίας σας καπέλωσε όλους, με τη βοήθεια των «goldoφιμιμίδων», κάλπικων γραφίδων, τηλεοπτικών και ηχητικών μιασμάτων που συμφώνησαν και συνέδραμαν τον ΠΑΠΑ. Με τι ανταλλάγματα, θα δούμε στην πορεία και τα ονόματα στη δημοσιότητα! Άλλωστε πάντα υπήρχαν εφιάλτες και προδότες στους αγώνες των Ελλήνων!

Γνωρίζοντας τι σημαίνει τηλεόραση, λειτουργία και δομές ενός δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα, σύντομα θα φανεί το γυμνόστηθο σώμα της ΕΡΤ, για
να το γλυκοκοιτάζουν οι επίδοξοι εραστές που θα επιλέξει ο Νίκος Παππάς για να ασελγήσουν επάνω της για μία ακόμη φορά!

Οι απολυμένοι-εργαζόμενοι της ΕΡΤόπεν, ΕΡΤ3 και ραδιοφωνικών σταθμών του φορέα που λειτουργούσαν και λειτουργούν από την ημέρα που έπεσε το «μαύρο», έκαναν ένα μεγάλο λάθος.

Αντί την επόμενη των εκλογών να «μπουκάρουν» στο ραδιομέγαρο και να αναλάβουν την αυτοδιαχείριση της ΕΡΤ με την εμπειρία που είχαν αποκτήσει, αρκέστηκαν στις υποσχέσεις των στελεχών, του Νίκο Παππά και του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα για άνοιγμα της ΕΡΤ με όλους τους εργαζόμενους και όλες τις δομές σε πλήρη λειτουργία.

Φίλοι μου, εγώ αφιερώνω σε όλους τους απολυμένους-αγωνιστές της ΕΡΤ, αλλά και νυν βουλευτές που κάποτε ήταν στο πλευρό σας, το βίντεο που ακολουθεί, ενώ τώρα απολαμβάνουν τα αγαθά της εξουσίας που εσείς τους προσφέρατε.
Να θυμούνται μόνο, ότι χωρίς εσάς θα ήταν σήμερα ένα Τ.....!

Δείτε το δικό σαςVideo αφιερωμένο με αγάπη σε όλους εσάς τους αγωνιστές που φτιάξατε από την είσοδο των ΜΑΤ εντός του κτηρίου. Ιδιαίτερα αφιερωμένο στη Ζωή Κ. που στάθηκε στο πλευρό σας, και στον ΠΑΠΑ της Σκοτίας να φρεσκάρουμε λίγο τη μνήμη του! Video ΕΔΩ
Keywords
Τυχαία Θέματα