Είσαι ερωτευμένη; – Μάθε πότε θα σε παντρευτεί

Αν βρήκες τον ιδανικό και αναρωτιέσαι πότε θα σου κάνει τη μεγάλη πρόταση, τότε πρέπει να περιμένεις να γίνει 25, καθώς έρευνες έδειξαν ότι μόνο μετά από αυτήν την ηλικία «χτυπάει το βιολογικό τους ρολόι».

Σύμφωνα με μελέτη που διεξήχθη στις ΗΠΑ και ανέλυσε δεδομένα από 300 άνδρες και 340 περίπου γυναίκες, βρήκε ότι οι άνδρες που παντρεύτηκαν για πρώτη φορά σε ηλικία 25 και άνω, είχαν πιο δυνατό σκελετό, σε σύγκριση με αυτούς που είχαν παντρευτεί σε μικρότερη ηλικία.

Παράλληλα, βρέθηκε ότι οι άνδρες σε σταθερούς γάμους, ή

σε σχέσεις συμβίωσης που δεν είχαν προηγούμενο διαζύγιο, ή χωρισμό, είχαν επίσης πιο δυνατό σκελετό, σε σύγκριση με αυτούς που είχαν βιώσει τη διάλυση ενός γάμου, ή μιας σχέσης. Επίσης, ο σκελετός των ανδρών που είχαν μακροχρόνιες σχέσεις ήταν πιο δυνατός, σε σύγκριση με το σκελετό των ανδρών που δεν είχαν παντρευτεί ποτέ.

Παρόμοια συσχέτιση, όμως, ανάμεσα στον υγιή σκελετό και το γάμο, ή τη συμβίωση δε βρέθηκε στις γυναίκες. Υπάρχουν, ακόμη, στοιχεία που δείχνουν ότι τα οστά των γυναικών που είχαν υποστηρικτικούς συντρόφους ήταν πιο υγιή από τα οστά των γυναικών που δεν είχαν την αναγνώριση και την εκτίμηση των συντρόφων τους.

Πρόκειται για την πρώτη μελέτη που εξετάζει τη σχέση του ιστορικού και της ποιότητας ενός γάμου με την υγεία των οστών.

The post Είσαι ερωτευμένη; – Μάθε πότε θα σε παντρευτεί appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα