''το ποταμι πηγαζει απο το πασοκ καιεκβαλλει στη νδ''...

14:22 9/4/2014 - Πηγή: Fimotro
Λάβρος ήταν στην χθεσινή εκπομπή του, που βγήκε στον αέρα από το Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, ο Λάκης Λαζόπουλος, κατά των δημοσιογράφων και κατά του νέου κόμματος...
το «Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη.

Ο Λαζόπουλος αφού επιτέθηκε γενικότερα κατά των δημοσιογράφων για την υπόθεση Μπαλτάκου, λέγοντας ότι προσπάθησαν σε
όλα τα κανάλια να παρουσιάσουν τον πρωθυπουργό ότι είχε άγνοια για τις συνομιλίες του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης και στενού του συνεργάτη, Τάκη Μπαλτάκου, με την Χρυσή Αυγή, στη συνέχεια αναφέρθηκε στο νέο κόμμα του δημοσιογράφου, Σταύρου Θεοδωράκη.

Ο ηθοποιός είπε ότι το «"Ποτάμι" πηγάζει από το ΠΑΣΟΚ και εκβάλλει στη ΝΔ». Το χαρακτήρισε κατασκεύασμα των δημοσιογράφων, με σκοπό μετά τις εκλογές του Μάη, να πάρει υψηλά ποσοστά και στις εθνικές εκλογές να σχηματίσει κυβέρνηση με τον Σαμαρά.

«Πώς είναι δυνατόν ένα νέο κόμμα, χωρίς πρόγραμμα, να παίρνει τόσο υψηλά ποσοστά στις δημοσκοπήσεις και να καταφέρεται κατά του ΣΥΡΙΖΑ που δεν έχει κυβερνήσει, αντί να επιτίθεται στη ΝΔ;»αναρωτήθηκε ο Λαζόπουλος. Στη οθόνη εκείνη την ώρα εμφανίζονταν οι δημοσιογράφοι των ειδήσεων από όλα τα κανάλια, θέλοντας έτσι να αναδείξει την εμπλοκή τους στη γρήγορη δημοσκοπική άνοδο του «Ποταμιού».

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στις δημοσκοπήσεις προτρέποντας στο κοινό να μην απαντά όταν το ρωτούν για τις εκλογικές του προτιμήσεις στο τηλέφωνο και τις χαρακτήρισε ψευδείς τονίζοντας ότι οι εταιρείες δημοσκοπήσεων είναι λογικό να ικανοποιούν τις επιθυμίες εκείνων που τους πληρώνουν!
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα