Τις εσωκομματικες εκλογες προσπαθει να ματαιωσει ο μεϊμαρακησ!

ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΣ ΜΕΣΩ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
ΑΥΡΙΟ Η ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΣΗΓΗΘΕΙ ΝΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΕΣ ΚΑΛΠΕΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ 2009!
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΖΟΥΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ 20 ΕΥΡΩ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ!
Η μεθοδευμένη προσπάθεια του υπηρεσιακού προέδρου της Νέας Δημοκρατίας να διαλύσει την εκλογική διαδικασία προκαλείται σε μεγάλο βαθμό από το γεγονός ότι πλέον βλέπει ότι χάνει και αμφισβητείται η αρχικώς εκτιμώμενη επικράτησή του....
Προφανώς το αυτό το συμπέρασμα και δεν
εξάγεται αυθαίρετα αλλά τεκμηριώνεται από μία σειρά γεγονότων που ακολουθούν:
Εγείρει θέμα για την οικονομική κατάσταση του κόμματος σε αυτή τη στιγμή, ρίχνοντας καθολικά τις ευθύνες στο γενικό διευθυντή του κόμματος. Με αυτή την πρόφαση θα δημιουργήσει θέμα στην ΚΕΦΕ για τα οικονομικά των εκλογών.
Ενώ ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης άνοιξε την εσωκομματική διαδικασία, μιλώντας μάλιστα για εκλογές βάση καταστατικού, τώρα βρίσκει ένα σωρό δικαιολογίες και δημιουργεί αναχώματα για να γίνει η διαδικασία όπως έγινε το 2009. Για να μην εκτεθεί ο ίδιος το πρόβλημα στη διαδικασία το δημιουργούν, τα μέλη της ΚΕΦΕ, Αλέκος Κόκκαλης, Σάκης Ιωαννίδης (πρόεδρος ΟΝΝΕΔ) και ο Φίλιππος Ταυρής.
Ζητάει να ανακληθούν οι αποσπάσεις από το Δημόσιο 87 υπαλλήλων του κόμματος. Το σημαντικό εδώ είναι ότι μέσα στους 87 είναι ο γενικός διευθυντής του κόμματος καθώς και ο αναπληρωτής του, πρόσωπα που έχουν επιφορτιστεί με την ευθύνη να διοργανώσουν όλες τις λεπτομέρειες της εκλογικής διαδικασίας.
Ενώ ο ίδιος λέει δημοσίως ότι δεν ενδιαφέρεται για τις λεπτομέρειες των εκλογών και θέλει ανοιχτή διαδικασία, στην ουσία οι άνθρωποι του στην επιτροπή που αποτελούν την πλειοψηφία, βάζουν διαρκώς προσκόμματα, όπως:
Θέλουν τις μισές από τις 1.500 κάλπες του 2009
Δε θέλουν να ψηφίζουν όλοι οι πολίτες για αυτό και προτείνουν να μπει συμμετοχή 20 ευρώ σε όλους τους νέους ψηφοφόρους.
Το ρεπορτάζ έχει συνέχεια...
Fimotro
Keywords
Τυχαία Θέματα