Τηλεοπτικες αδειες, ειδος πολυτελειας και ακριβο χομπι...

14:51 11/7/2016 - Πηγή: Fimotro
Η ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣτΕ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!
Γράφει ο Κ.Π.
«Η ΝΔ δια των στελεχών του προέδρου και του αντιπροέδρου της, δηλώνει ότι επιθυμεί να ακυρώσει το νόμο, που για...
πρώτη φορά αποδίδει νόμιμες άδειες στους τηλεοπτικούς σταθμούς, ότι θα αναστήσει την ντροπή της ασυδοσίας και της μη αδειοδότησης. Τόσο απλά, τόσο απροκάλυπτα, τόσο διαπλεκόμενα.
Αυτό δε θα συμβεί. Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί με επιτυχία και η ΝΔ θα βρίσκεται για πολλά χρόνια στην αντιπολίτευση…..» ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ

Τι όνειρα είναι και αυτά που έχουν οι άνθρωποι του Μαξίμου. Τρέφουνάνειρα
σαν το ΠΑΣΟΚ για εξουσία. Τι γλυκιά είναι η άτιμη…

Μαθαίνω όμως από φιλικές πηγές, ότι το Μαξίμου και ο υπουργός- επικρατείας-που κρατάει στα χέρια του όλη την Ελλάδα, είναι πολύ προβληματισμένοι με τις τηλεοπτικές άδειες και την γενικότερη πολιτική κατάσταση. Κάπου δεν τους βγαίνει ο έλεγχος της ενημέρωσης και φοβούνται τον εξευτελισμό από αρνητικές αποφάσεις και ακύρωση του διαγωνισμού.

Εκεί στο μοναστήρι του Μαξίμου γίνονται μυστικές συναντήσεις και επαφές για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση. Πολλοί μιλάνε για «παγόβουνο» που πλησιάζει τον Τιτανικό αλλά αυτός μαζί με τον Αλέξη το βλέπουν σαν Cumulus που θα περάσει πλάι τους, και θα τους διαφυλάξει ο προστάτης Άι-Νικόλας.

Με τον περιορισμό των αδειών σε 4, που είναι εντελώς παράνομος, αυθαίρετος, αντιδημοκρατικός και αντισυνταγματικός επιχειρείται η φίμωση των ΜΜΕ όσα δεν είναι αρεστά στον κυβερνώντα συνασπισμό.

Η κίνηση του Νίκου Παππά μου θυμίζει την περίοδο του ΠΑΣΟΚ που ήθελε και αυτό τον έλεγχο του Τύπου, τότε δεν υπήρχε ιδιωτική τηλεόραση. Η ΕΡΤ ήταν φερεφωνό του, όπως της εκάστοτε κυβέρνησης και πολύ περισσότερο της σημερινής των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, που ακόμη και στην τουαλέτα ακολουθεί η κάμερα στελέχη τους μήπως και τα …αέρια τους… πάνε εκεί που δεν πρέπει!!!

Πιθανόν κάποιοι να θυμάστε τον Πόπωτα, έναν εκδότη από το Βόλο που τον έβαλε το ΠΑΣΟΚ να εκδώσει με δάνεια την ημερήσια εφημερία «Γνώμη» για να χτυπήσει δήθεν τους μεγαλοεκδότες. Τα αποτελέσματα είναι γνωστά. Όπως και ο Κοσκωτάς. Το ίδιο επιχειρείται και σήμερα. Όπως γράφτηκε στον Τύπου, φίλοι, γνωστοί, κουμπάροι και κομματικοί, ελάτε στο μοναστήρι, εμείς έχουμε τον έλεγχό του, οι «καλόγριες» νάνε καλά Και οι καλόγεροι!!!

Εγώ θα έλεγα σε όλους, όσους ενδιαφέρονται για άδειες να μην ανησυχούν. ΣΚΑΙ, MEGA. STAR, ALPHA, ANT1, κλπ. Η απόρριψη της Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας σήμερα, με τις υπ΄ αριθμ. 129-131/2016 αποφάσεις του των καναλιών που είχαν προσφύγει ζητώντας προστασία, δεν σημαίνει τίποτα. Διοτι το γράμμα του νόμου που εφάρμοσαν δεν εφαρμόζεται στην ΕΕ οπότε και θα καταπέσει.
Αν κάποιο κλείσει, θα κλείσει από μόνο του. Τα «παπατζήδικα» κόλπα της κυβ΄ςρνησης είναι έωλα και δεν στέκουν σε κοινή λογική, όταν η τεχνολογία τρέχει με ταχύτητα φωτός. Εκείνο που πρέπει να γνωρίζουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι καναλάρχες, είναι ότι πρέπει να βάλουν πολύ βαθειά το χέρι στην τσέπη, γιατί η τηλεόραση, είναι είδος πολυτελείας και πολύ ακριβό! Πιστεύω ότι οποιαδήποτε μελλοντική κυβέρνηση αναλάβει την εξουσία, θα καταργήσει το νόμο «έκτρωμα» που δεν αντέχει σε κριτική εάν δεν επέσει στα δικαστήρια.

Προσοχή όμως. Μπορεί να παρέχει στον ιδιοκτήτη τη δύναμη να ελέγχει την εξουσία. Ακόμη να του δίνει λάμψη, δύναμη ερωτικές απολαύσεις και δεκάδες άλλα προνόμια, αλλά πολλές φορές οδηγεί και στην καταστροφή.

Την απόλυτη ελευθερία των καναλιών με οποιονδήποτε αριθμό αδειών θα τον καθορίσουν οι ανεξάρτητες αρχές, ΕΣΡ κλπ, μέσα από νόμους κανόνες και κανονισμούς όπως καθορίζονται σε όλα τα ελεύθερα και δημοκρατικά κράτη.

Όταν γίνει αποκατάσταση της «Δημοκρατικής συνείδησης» αυτών που στηρίζουν την παρούσα πολιτική κατάσταση που καθημερινά αλλάζει πορεία με επικίνδυνους ελιγμούς, προσπαθώντας να αποφύγουν τους πυροβολισμούς της κοινωνίας, τότε θα καταλάβουν την έννοια της ελευθερίας των ΜΜΕ.

Eκτός αν ο υπουργός επικρατείας ονειρεύεται κανάλια να πουλάνε «κρέμες», χαβιάρι και κολλαγόνα η να επιδεικνύουν προκλητικά 5ντοχίλιαρα και 10χίλιαρα για να επιβιώσουν αποβλακώνοντας τον κόσμο και κακοποίηση της Ελληνικής γλώσσας. Για αυτή την ασυδοσία υπάρχουν αρχές και κράτος για έλεγχο, την ώρα που αλωνίζουν διάφορες δήθεν «προσωπικότητες» του κ……, που προβάλλουν τις ιδιαιτερότητες τους και προϊόντα απάτης ή «τζόγου»;
Ας διαβάσει λοιπόν ο κ. Παππάς και ο κάθε παπάς και διάκος μαζί με τις καλόγριες και τους καλογέρους πως δίνουν τις άδειες οι ανεξάρτητες αρχές όπως η FCC η το αγγλικό OFCOM η μιας οποιασδήποτε ευρωπαϊκής χώρας, και να ξεστραβωθούν όλοι οι ανίκανοι του μοναστηριού και να μην ταλαιπωρούν τον επιχειρηματικό κόσμο.

Όσοι είναι ικανοί θα επιβιώσουν, οι ανίκανοι ας πάνε στα σπίτια τους η στη φυλακή αν είναι «κλέφτες και απατεώνες»!
Keywords
Τυχαία Θέματα