Τι ζητησε ο αθανασιου απο τον αγιο-βασιλη...

ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΘΕΣΗ!!!
Την ταυτότητα του δικαστικού και συνδικαλιστή του σώματος την είχε. Του υπουργού δικαιοσύνης την απέκτησε. Tου βουλευτή την κατέχει. Άλλη όμως η ασφάλεια του ψηφοδελτίου επικρατείας που ο Σαμαράς του...
πρόσφερε πέρυσι και άλλη η ζούγκλα του σταυρού που πρέπει να δώσει τη δική του μάχη στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.
Στη ζούγκλα της Α και της Β Αθηνών οι αντίπαλοι έχουν αρχίσει να τον σταυρώνουν για τα καλά, γιατί αν η ΝΔ βγει δεύτερο κόμμα, οι βουλευτές που θα βγάλει θα είναι πλέον μετρημένοι στα δάχτυλα και ο κ. Αθανασίου δεν θεωρείται εύκολος αντίπαλος.

Η κάψα όμως του Αθανασίου, εν μέσω χριστουγεννιάτικου ψύχους, δεν σχετίζεται με την δόξα και την τιμή που εξασφαλίζει μία βουλευτική έδρα αλλά από τα προνόμια και κυρίως την ασυλία που αυτή προσφέρει. Την ασυλία ο Αθανασίου την ποθεί περισσότερο από οτιδήποτε άλλο αφού έχει μάθει πως στην Κουμουνδούρου ο Αλέξης ήδη τον έχει βάλει σε αφίσα απέναντι από το γραφείο του και του πετάει βελάκια με χοντρή βελόνα (σε σχήμα Τσουκαλά) για τις τρικλοποδιές που συνεχώς βάζει στον ΣΥΡΙΖΑ.

Αν ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει τελικά κυβέρνηση, λένε ακόμη και οι ηχολήπτες στο Κόκκινο, ο Αθανασίου θα είναι από τους πρώτους που θα πληρώσει όλα τα σπασμένα της δεξιάς.

Γι' αυτό και το γράμμα του Αθανασίου στον Άη Βασίλη είχε ένα και μοναδικό αίτημα στη λίστα: Μία καλή βουλευτική θέση
Keywords
Τυχαία Θέματα