Κυβερνηση «τσογλανι» και βουλευτες για ψυχαναλυση!!!

Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR την Παρασκευή το βράδυ, ο Νίκος Χατζηνικολάου, στο σχολιό του, έθετε ένα καίριο ερώτημα για τους βουλευτές της συγκυβέρνησης, περιμένοντας μια...
απάντηση: «Με πια λογική θα ψήφιζαν το φορολογικό νομοσχέδιο με τα υπέρογκα πρόστιμα στους οφειλέτες». Βέβαια απάντηση δεν πήρε, ούτε και επρόκειτο να πάρει, διότι απλούστατα δεν υπάρχει «λογική».

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, έστω και με την απώλεια του Βύρωνα Πολύδωρα ήταν δεδομένο ότι θα ψηφιζόταν, όπως και
το νομοσχέδιο για τους πλειστηριασμούς. Ο τσοπάνος που βόσκει το κοπάδι με τα πρόβατα φέρει ευθύνη απέναντι του εργοδότη του(.) να τα προσέχει για τυχόν αυτομόληση σε άλλα κοπάδια, όταν η τροφή και η βοσκή που τους παρέχει δεν τα ικανοποιούν!!!

Μια φορά το «πρόβατο» μακριά από το κοπάδι, ο τσοπάνος θα το επαναφέρει. Δεύτερη, Τρίτη όμως θα το οδηγήσει στη σφαγή. Αυτό ακριβώς συμβαίνει σήμερα με τους 152 βουλευτές της συμπολίτευσης.

Οι 152 βουλευτές που ψήφισαν τα δύο νομοσχέδια, φοβούνται τη «σφαγή».Νομίζω ότι ζουν σε ένα διαφορετικό κόσμο. Δεν κυκλοφορούν στους δρόμους, δεν έχουν επαφή με την κοινωνία, άρα είναι επικίνδυνοι, και πρέπει να τεθούν υπό παρακολούθηση(!). Χρειάζεται ειδική ψυχανάλυση ο εγκέφαλός τους για να δούμε πως σκέφτονται και λειτουργούν, αυτά τα αστέρια του κοινοβουλίου. Αλήθεια δεν γνωρίζουν τίποτα από πείνα και εξαθλίωση; Που ζείτε ρε καλόπαιδα; Από την άλλη έχεις τον Ευάγγελο Βενιζέλο στην ΚΠΕ να μιλάει για αμφίσημα και ασύμμετρα μηνύματα. Για εκφασισμό και εκχυδαϊσμό με μεγάλη δόση «εκτσογλανισμού» της κοινωνίας. Τι λες ρε Βαγγέλη, εσύ ο καθηγητής χρησιμοποιείς τέτοιες λέξεις;

Με τον «εκτσογλανισμό» συμφωνώ απόλυτα. Μόνο που με αυτό που είπες, αυτόπροσδιορίζεται η συγκυβέρνηση. Διότι όπως θα γνωρίζεις, «τσογλάνι» δεν είναι βρισιά. Έτσι αποκαλούσαν τους νεαρούς Έλληνες οι Τούρκοι που υπηρετούσαν το σουλτάνο(!). Τώρα εσείς οι «νεαροί» Έλληνες της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ «τσογλάνι ic oglani.. », υπηρετείτε τα συμφέροντα της «τρόικα» και του «θυλικού» σουλτάνου της Γερμανίας(..).
Πιστεύω ότι η συμπεριφορά των βουλευτών της συμπολίτευσης, χρίζει ειδικής ιατρικής παρακολούθησης, μέχρι τις εκλογές, για να βγουν αξιόπιστα επιστημονικά συμπεράσματα για να θυμηθούμε και τον Φρόυντ, σε κάποιες ψυχαναλυτικές του αναφορές. Σήμερα είναι επίκαιρες όσο ποτέ, που άπτονται της πολιτικής ζωής του τόπου:

Φρόυντ: «Υπενθυμίζω ότι ο φτωχός πρέπει να έχει τα ίδια ακριβώς δικαιώματα για φροντίδα της ψυχής του, όπως αυτά τα οποία ήδη έχει στη σωτήρια αρωγή που προσφέρει η χειρουργική. (.) Χρειάζονται ιδρύματα και κλινικές περιπατητικών ασθενών, στις οποίες θα προσληφθούν ψυχαναλυτικά εκπαιδευμένοι γιατροί, έτσι ώστε άνδρες που αλλιώς θα βούλιαζαν στο πιοτό, γυναίκες έτοιμες να καταρρεύσουν από το βάρος των στερήσεων, παιδιά που δεν έχουν άλλη επιλογή από το να πέσουν στην ανομία ή τη νεύρωση, θα γίνουν, μέσω της ψυχανάλυσης, ικανοί να αντέχουν και να εργάζονται αποτελεσματικά. Αυτές οι θεραπείες θα παρέχονται δωρεάν. (.) ίσως περάσει καιρός πριν η Πολιτεία αντιληφθεί πόσο επείγοντα είναι αυτά τα καθήκοντα. (.). Ίσως αυτά τα ιδρύματα ξεκινήσουν με βάση την ιδιωτική φιλανθρωπία. Όμως, κάποια στιγμή, αυτό πρέπει να γίνει».

Εμείς θα προσθέταμε για τους αδιόρθωτους πολιτικούς και βουλευτές ειδικά ιδρύματα..για σωφρονισμό!!!!!!!!
Keywords
Τυχαία Θέματα