Τη θλιψη της εκφραζει η πολιτικη ηγεσια της μαλαισιας...

16:45 25/3/2014 - Πηγή: Fimotro
Έπειτα από την ανακοίνωση του πρωθυπουργού της Μαλαισίας, Νατζίμπ Ραζάκ, σύμφωνα με την οποία το αεροσκάφος των μαλαισιανών αερογραμμών κατέπεσε ...
στον Νότιο Ινδικό Ωκεανό, τη θλίψη τους για το τραγικό περιστατικό εξέφρασαν πολλά πολιτικά στελέχη της μαλαισιανής κυβέρνησης.

Μάλιστα, για να αποτυπώσουν τον πόνο τους για τις δραματικές εξελίξεις σχετικά με την πτήση MH370 πολλοί ήταν εκείνοι που ανάρτησαν μαύρες εικόνες στα προσωπικά τους προφίλ στους τόπους κοινωνικής δικτύωσης.

Ο αντιπρόεδρος της μαλαισιανής
κυβέρνησης, Ταν Σρι Μουχιντίν Γιασίν, εξέφρασε τη λύπη του για το θάνατο των επιβαινόντων εκφράζοντας την ελπίδα οι συγγενείς τους να βρουν τρόπο για να απαλύνει ο πόνος τους.

Την ίδια ώρα, ο υπουργός Μεταφορών, Χισαμουντίν Χουσείν, μέσω της σελίδας του στο Twitter κάλεσε τον κόσμο να προσευχηθεί για τα θύματα και τις οικογένειές τους, τονίζοντας πως οι έρευνες συνεχίζονται.

Ενώ στη σελίδα του στο Facebook ανήρτησε μήνυμα: «Αγαπητέ Ινδικέ Ωκεανέ, κράτα τους ασφαλείς, ζεστούς, αγκάλιασέ τους, πάρε μακριά το φόβο και φρόντισέ τους, μέχρι να έρθουμε να τους πάρουμε και να τους φέρουμε σπίτι».

Υπόλοιπα στελέχη της κυβέρνησης στον ίδιο τόνο έκαναν λόγο για εξαιρετικά δύσκολες στιγμές για τους συγγενείς των αγνοουμένων, ενώ επισήμαναν ότι είναι ακόμα αναμενόμενο ότι κανείς δε μπορεί να συνειδητοποιήσει την τραγική κατάληξη της μοιραίας πτήσης.

Μάλιστα, Μαλαισιανός βουλευτής τόνισε πως είναι απαραίτητο να συνεχιστούν οι έρευνες για τον εντοπισμό των συντριμμιών του αεροσκάφους ώστε να λυθεί το μυστήριο με την εξαφανισμένη πτήση και να βοηθηθούν οι οικογένειες ώστε να πενθήσουν τους αγαπημένους τους.

Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης, Ντατούκ Σερί Ανουάρ Ιμπραήμ, δήλωσε: «Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω τον πόνο, την αγωνία και την πικρία γύρω από αυτή την τραγωδία και όλοι προσπαθούμε να παρέχουμε υποστήριξη και βοήθεια στις επόμενες ημέρες και μήνες που ακολουθούν».

Επισήμανε, μάλιστα, πως τα μέσα μαζικής ενημέρωσης πρέπει να σεβαστούν την ιδιωτικότητα των συγγενών και να αφήσουν τις αρχές να συνεχίζουν τις έρευνές τους.
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα