Ραγκούσης: Βρε βρε πώς γυρνάει ο καιρός…!

Με αφορμή την κατάθεση στη Βουλή νομοσχεδίου του Υπουργείου Οικονομικών για την απελευθέρωση της αγοράς των ταξί, ο Γιάννης Ραγκούσης, θυμήθηκε την δική του προσπάθεια να απελευθερώσει τα ταξί, που σκόνταψε στις αντιδράσεις. «Υπάρχει δίκιο. Γιατί όμως η χώρα εξαιτίας της παλαιοκομματικής

της ηγεσίας έπρεπε να χάσει τόσα χρόνια σε τόσους τομείς;» σχολίασε. Στο λογαριασμό του στο Facebook έγραψε: «Βρέ, βρέ πως γυρνάνε ένα, ένα. Όταν υπάρχει δίκιο, υπομονή κι επιμονή, βλέπετε τι γίνεται ; Εάν όντως είναι έτσι …τότε μάλλον δεν είχα άδικο που έγινα το πρώτο μέλος υπουργικού συμβουλίου από το ’74 που ακύρωσα την ομοφωνία του οργάνου καταψηφίζοντας το νομοσχέδιο Βορίδη- Σαμαρά- Θύμιου Λυμπερόπουλου (φίλος μου ! ) που δήθεν απελευθέρωνε το επάγγελμα .. Τελικά, αργά ή γρήγορα η ζωή πάει τα πράγματα εκεί που πρέπει. Γιατί όμως η χώρα εξ αιτίας της παλαιοκομματικής της ηγεσίας έπρεπε να χάσει τόσα χρόνια σε τόσους τομείς; Ακολουθούν 2 διδακτικές αναρτήσεις μία για το Υπουργικό Συμβούλιο και μία για τις ειδήσεις του Μέγκα …».

Βρέ, βρέ πως γυρνάνε ένα, ένα. Εάν όντως είναι έτσι …τότε μάλλον δεν είχα άδικο … http://t.co/c47yKUKTOG

— Giannis Ragkousis (@gragkousis) March 25, 2014

Σύμφωνα με το «Βήμα», στο σχέδιο νόμου πέρασαν ρυθμίσεις που περιλαμβάνονται στην «εργαλειοθήκη» του ΟΟΣΑ , περιλαμβάνονται:

Περαιτέρω απορρύθμιση της αγοράς των φορτηγών δημοσίας και ιδιωτικής χρήσης με άρση διαφόρων περιορισμών στις δραστηριότητές τους. Απελευθέρωση της δυνατότητας των ξενοδοχειακών μονάδων να χρησιμοποιούν ελεύθερα ενοικιαζόμενα οχήματα μετά οδηγού, ανάμεσα στα οποία δικυκλα και «γουρούνες». Άρση των περιορισμών στην δραστηριοποίηση των 9θέσιων οχημάτων, με απελευθέρωση διάφορων μορφών επιβατικού έργου που σήμερα ανήκει στα ταξί. Οι περισσότερες από τις εν λόγω ρυθμίσεις εστάλησαν στο υπουργείο Οικονομικών από το υπουργείο Τουρισμού.

Πηγή φωτο eurokinissi

The post Ραγκούσης: Βρε βρε πώς γυρνάει ο καιρός…! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα