Τι λεει σημερα η νδ για τον τσιπρα...

08:55 30/5/2013 - Πηγή: Fimotro
Νέα επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία με αφορμή την σημερινή ομιλία του κ. Αλέξη Τσίπρα στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και τους ισχυρισμούς του περί «φλερτ» του κ. Σαμαρά
με την Χρυσή Αυγή...
Σύμφωνα με τη ΝΔ, ο κ. Τσίπρας «επιβεβαιώνει πλέον περίτρανα ότι ανήκει στο ένα από τα δύο άκρα» καθώς ζητά να υπάρξει «νέα Κερατέα» και «νέα Ιερισσός».
«Ο κ. Τσίπρας καλεί τους συντρόφους του να κάψουν και πάλι πόλεις, να τρομοκρατήσουν πολίτες, εργαζόμενους, επιχειρηματίες και οικογενειάρχες» σχολιάζει η ΝΔ προσθέτοντας ότι η Ελλάδα «είναι μια ευνομούμενη χώρα και οι Έλληνες δεν θα του επιτρέψουν ποτέ να πραγματοποιήσει τους σκοπούς του».

Όσον αφορά στην ανακοίνωση της κατάθεσης σχεδίου αντιρατσιστικού νόμου από τον ΣΥΡΙΖΑ, η Νέα Δημοκρατία αναφέρει πως έγινε για να περιορίσει ο κ. Τσίπρας τα εσωκομματικά του μέτωπα και «να “καπελώσει” τις απόψεις του κ. Μουλόπουλου και του κ. Λαφαζάνη».

«Ο κ. Τσίπρας δηλώνει ξεκάθαρα με την κίνησή του αυτή ότι στην πραγματικότητα δεν επιθυμεί να συμβάλει στην αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής. Οι λόγοι είναι γνωστοί σε όλους» κατταλήγει η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος.
Keywords
Τυχαία Θέματα