Τι ισχυριζεται η οικογενεια λιαπη για το ακινητο στην ευρυτανια

12:33 5/1/2014 - Πηγή: Fimotro
Ανακοίνωση μέσω του δικηγόρου της έβγαλε η θεία του Μιχάλα Λιάπη για το ακίνητο στην Ευρυτανία, για το οποίο σύμφωνα με δημοσιεύματα χρησιμοποιήθηκαν κοινοτικά κονδύλια. Συγκεκριμένα ο δικηγόρος παρ΄ Αρείω Πάγω...
Παναγιώτης Γεωργακόπουλος σε ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

«Εκπροσωπώντας την Βασιλική, σύζυγο Δημητρίου Λιάπη, και επί έτη δικηγόρος της, κατ΄εντολήν της έχω να σημειώσω τα εξής:

-Η κυρία Λιάπη ήταν η μόνη και αποκλειστική δικαιούχος της επιδότησης. Ουδείς άλλος. Σημειωτέον ότι αυτή η επιδότηση ήταν ένα μικρό μόνο ποσοστό από το σύνολο της δαπάνης για την ανακαίνιση
της πατρικής οικίας του συζύγου της.

-Ήταν η μόνη και αποκλειστική υπεύθυνη για την εμπορική εκμετάλλευση των προς ενοικίαση δωματίων, διατηρώντας νομίμως όλα τα απαραίτητα παραστατικά που εκδίδονταν στο όνομά της (βιβλία, πελατολόγιο, αποδείξεις κλπ). Ουδείς άλλος.

-Την εμπορική αυτή δραστηριότητα τερμάτισε αργότερα, λόγω θανάτου του συζύγου της. Προσφάτως μάλιστα προέβη και σε περαίωση των οικονομικών εκκρεμοτήτων της επιχειρήσης ως η μόνη και αποκλειστική υπεύθυνη. Ουδείς άλλος.

-Μετά το πέρας της εμπορικής αυτής δραστηριότητας, ούσα άκληρη, μεταβίβασε το ποσοστό της ιδιοκτησίας της, στον εκ του συζύγου της ανηψιό.
Keywords
Τυχαία Θέματα