Θεοδωρακης: κυβερνηση με 151 'η 152 βουλευτες δε διασφαλιζει τη σταθεροτητα...

19:00 14/9/2015 - Πηγή: Fimotro
Μήνυμα ότι «δεν είναι ώρα για ψήφο διαμαρτυρίας και χαβαλέ» στέλνει ο Σταύρος Θεοδωράκης ο οποίος επιμένει...
ότι «χρειάζεται μια κοινωνική συμμαχία του 51%».

«Με 151 και 152 βουλευτές δεν θα έχουμε σταθερότητα» διαμηνύει χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Αναφερόμενος στον εκλογικό του στόχο και σε ερώτηση στη συνέντευξή που δίνει στην «Εφημερίδα των Συντακτών» ο κ. Θεοδωράκης απαντά εμμέσως θετικά για το 10% λέγοντας ότι «με ένα μικρό ποσοστό τα κόμματα εξουσίας δεν θα σε ακούσουν» ενώ χαρακτηρίζει αποτυχία το ενδεχόμενο το Ποτάμι
να συγκεντρώσει μικρότερο ποσοστό από αυτό των προηγούμενων εθνικών εκλογών.

Ασκεί κριτική στον Αλέξη Τσίπρα και τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη λέγοντας ότι «πολύ φοβάμαι ότι στο μυαλό τους έχουν ξανά μια λάθος κυβέρνηση. Ο κ. Τσίπρας κάνει συνεχώς αυτοκριτική για τα πρόσωπα που χρησιμοποίησε και εκεί που θα περίμενε κανείς να βάλει μπροστά 4-5 νέα πρόσωπα, έκανε λίστες ξανά με τους ίδιους. Τα ίδια και ο κ. Μεϊμαράκης. Τον ρωτάμε συνεχώς με ποιους θα κυβερνήσει αλλά αρνείται να μας απαντήσει. Οι υπουργοί του, αν και εφόσον κερδίσει, θα είναι οι υπουργοί του Σαμαρά;»

«Ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτούς που θέλει, αλλά ο ελληνικός λαός πρέπει να ξέρει» προσθέτει ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Ερωτηθείς για τη δική του πρόταση, ο επικεφαλής του Ποταμιού επισημαίνει: «Αυτό που προέχει είναι μια πολιτική συμφωνία των κομμάτων που ψήφισαν το μνημόνιο Τσίπρα. Μια αυτοδέσμευση ότι δεν θα συνεχίσουμε να γκρεμίζουμε. Οτι δεν θα βγούμε όλοι στα χαρακώματασε μια άγονη αντιπαράθεση μόνο για μικροκομματικούς λόγους. Ο τόπος θέλει σταθερότητα».
Keywords
Τυχαία Θέματα