Τελειωσε πολιτικα ο ιωαννιδης

13:36 10/2/2014 - Πηγή: Fimotro
ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΠΕΜΨΕΙ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΕΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΒΓΑΛΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
Εάν εληθεύει η πληροφορία ότι ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννης Ιωαννίδης βρίσκεται ανάμεσα στους τρεις γαλάζιους που έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό, τότε πολιτικά έχει τελειώσει η περίπτωσή του όχι μόνο για τη ΝΔ αλλά και για την περιφέρεια ειδικότερα. Η ψηφοφορία που από χθες
ανέβασε το Fimotro (εδώ) έδειχνε...
πως ούτως ή άλλως ήταν μια βιαστική επιλογή που δεν θα πέρναγε στον κόσμο. Τώρα ό,μως υπάρχει σοβαρό ηθικό θέμα. Με δεδομένες τις εξελίξεις και εάν δεν διαψευστεί η εμπλοκή του η υποψηφιότητα Ιωαννίδη αποτελεί πρόκληση για τον κόσμο και έχει καεί πολιτικά καθώς το Μαξίμου οφείλει να τον τελειώσει άμεσα.
Σύμφωνα με τον κατάλογο που προέκυψε από τον έλεγχο των αρμόδιων υπηρεσιών, ειναι ανάμεσα στους τρεις έβγαλαν συνολικά 3,5 εκατ. ευρώ, σε τράπεζες του εξωτερικού.
Τα επίμαχα εμβάσματα των τριών βουλευτών εστάλησαν σε τράπεζες του εξωτερικού την περίοδο του 2009-2012 και το ποσό δεν δικαιολογείται από το πόθεν έσχες των τριών πολιτικών.
Σύμφωνα με τα στοιχεία, καθένας τους έβγαλε στο εξωτερικό ποσό που είναι λίγο πάνω από το ένα εκατ. ευρώ.
Η αποκάλυψη έγινε από τη λίστα του Κέντρου Ελέγχου Φορολογούμενων Μεγάλου Πλούτου, η οποία περιλαμβάνει 600 φορολογούμενους που διακίνησαν μεγάλα ποσά, χωρίς να τα έχουν δηλώσει στην εφορία! Χαμός
Keywords
Τυχαία Θέματα