''τα ρανταρ ειδαν ενα αεροσκαφος, αλλα δεν ξεραμε αν ηταν το boeing''...

21:53 25/4/2014 - Πηγή: Fimotro
Σε άλλη μια «γκάφα» προχώρησαν σήμερα οι Μαλαισιανές αρχές, αποκαλύπτοντας ότι το βράδυ της εξαφάνισης του μοιραίου Boeing, στρατιωτικά ραντάρ...
της χώρας είχαν όντως εντοπίσει ένα αγνώστων στοιχείων αεροσκάφος να στρίβει προς τα στενά της Στενά της Μάλακα.

Η αποκάλυψη ήρθε δια στόματος του πρωθυπουργού της Μαλαισίας και ενώ το αεροσκάφος αγνοείται από τις 8 Μαρτίου, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τις πληροφορίες που είχαν δει το «φως» της δημοσιότητας τις πρώτες ημέρες της εξαφάνισης του Boeing.

Σύμφωνα
με τον Μαλαισιανό πρωθυπουργό, τα ραντάρ τους είχαν πράγματι εντοπίσει ένα αεροσκάφος να κάνει στροφή και παρά το ότι δεν μπόρεσαν να εξακριβώσουν τα στοιχεία του, θεώρησαν ότι «δεν ήταν εχθρικό».

Οι δηλώσεις αυτές έρχονται να δυσχεράνουν ακόμη περισσότερο τη θέση των Μαλαισιανών αρχών αφού παρά τα δημοσιεύματα ότι το αεροπλάνο έκανε μια απότομη στροφή προς τα δυτικά και πέρασε προς τα Στενά της Μάλακα, είχε γίνει γνωστό ότι τα ραντάρ του στρατού δεν είχαν εντοπίσει κανένα σήμα.

Αυτό έκανε τις αρχές και πολλούς ειδικούς να πιστέψουν ότι το αεροσκάφος πετούσε πολύ χαμηλά για να αποφύγει τα ραντάρ.

Πάντως, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός αποκάλυψε ότι την επόμενη εβδομάδα θα δώσει στη δημοσιότητα μια έκθεση με τα μέχρι στιγμής στοιχεία της Μαλαισίας για την εξαφάνιση.

Πηγή: Mirror.co.uk
Keywords
Τυχαία Θέματα