Γνωστοποιηση απο τον εοφ για τα προιοντα superfoods...

21:22 25/4/2014 - Πηγή: Fimotro
Γνωστοποίηση σύμφωνα με τις οδηγίες του Ελληνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ), η οποία καλύπτει το 100% των προϊόντων της, διαθέτουν όλα τα προϊόντα...
της ελληνικής εταιρείας φυτικών συμπληρωμάτων διατροφής «Astra Medical Hellas Superfoods».

Η εταιρεία για να λάβει τη συγκεκριμένη Γνωστοποίηση έχει παρουσιάσει στοιχεία τα οποία δείχνουν τη δράση των συστατικών που έχουν τα προϊόντα στη
σύνθεση τους.

Πέρα από τη Γνωστοποίηση που διαθέτει από τον ΕΟΦ η Astra Medical Hellas Superfoods έχει καταφέρει για μια σειρά από τα προϊόντα της να αποκτήσει και την αντίστοιχη Γνωστοποίηση του FDA (Οργανισμός Φαρμάκων Αμερικής), η οποία δίδεται ιδιαιτέρως δύσκολα σε εταιρεία που δεν είναι αμερικάνικη.

Σχετικά με την Astra Medical Hellas Superfoods

Η Astra Medical Hellas Superfoods™ μια αμιγώς ελληνική εταιρεία, ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2003, κερδίζοντας από την πρώτη στιγμή την υποστήριξη του ιατρικού και φαρμακευτικού κόσμου, αλλά και την εμπιστοσύνη του κοινού. Πιστή στο πεντάπτυχο «Χρήσιμα, Καινοτόμα, Ποιοτικά, Ασφαλή και Προσιτά για όλους προϊόντα», η εταιρεία είναι σήμερα μία από τις μεγαλύτερες και πληρέστερες εταιρείες φυτικών συμπληρωμάτων διατροφής στην Ελλάδα.

Εκμεταλλευόμενη το ολοκληρωμένο και εξειδικευμένο τμήμα έρευνας & ανάπτυξης (R&D) και το εξελιγμένης αντίληψης τμήμα marketing που διαθέτει, δημιουργεί τα δικά της προϊόντα, αποφεύγοντας συνειδητά να αντιπροσωπεύσει ξένες εταιρείες στην Ελλάδα. Αν και είναι μια εταιρεία σχετικά νέα, έχει επιτύχει μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να κάνει γνωστά και ευρέως αποδεκτά στην Ελλάδα προϊόντα, όπως το Ιπποφαές EUBIAS™, τη Σπιρουλίνα Gold EUBIAS™, το Βασιλικό Πολτό EUBIAS™, τις Κάψουλες Κανέλας Extra EUBIAS™, το Ομανίτους™ και το Umbrella Policosanol. Τα έμπειρα στελέχη της, αφοσιωμένα στις αξίες και τους στόχους της εταιρείας, αναζητούν συνεχώς νέους δρόμους για την εξέλιξη της φυσικής διατροφής και την ενίσχυσή της με τα κατάλληλα θρεπτικά συστατικά. Τα προϊόντα της διατίθενται σε όλα τα φαρμακεία, μέσω των τμημάτων πώλησης Νοτίου και Βορείου Ελλάδος, αλλά και μέσω των φαρμακαποθηκών.

Τα προϊόντα της Astra Medical Hellas Superfoods διατίθενται αποκλειστικά σε φαρμακεία. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα στο Internet, στη διεύθυνση http://www.superfoods.gr, αλλά και στο Facebook http://www.facebook.com/official.superfoods.
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Αναζητήσεις
σπιρουλινα κ ιπποφαες φαρμακεια θεσ/νικης
Τυχαία Θέματα