Συριζα: η κυβερνηση ολοκληρωνει την κοινωνικη ισοπεδωση

20:02 2/2/2012 - Πηγή: Fimotro
Σφοδρότατη επίθεση στην τρικομματική κυβέρνηση εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ δια στόματος Δημήτρη Στρατούλη, με αφορμή τα μέτρα που θα απορρέουν από τη νέα δανειακή σύμβαση. «Τα ονόματα των Παπαδήμου, Παπανδρέου,
Σαμαρά και Καρατζαφέρη θα μείνουν στην ιστορία ως... συνώνυμα της φτώχειας, της εξαθλίωσης, της ταπείνωσης και της κοινωνικής αναλγησίας», τονίζει ο κ. Στρατούλης.
Όπως αναφέρεται στη σχετική δήλωσε, «ένα νέο σκληρότερο πακέτο μέτρων, ως προϋπόθεση για τη νέα δανειακή σύμβαση, ετοιμάζεται να υιοθετήσει η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ».«Με αυτό τον τρόπο», συμπληρώνει ο κ. Στρατούλης, «η κυβέρνηση Παπαδήμου ολοκληρώνει την κοινωνική ισοπέδωση και χρεοκοπία, που ξεκίνησε το Μάιο του 2010 με την υπαγωγή μας στο καθεστώς του μνημονίου. Χωρίς τη στοιχειώδη πολιτική νομιμοποίηση, με τη συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας εναντίον της, συνεχίζει το καταστροφικό έργο της στον ίδιο αδιέξοδο δρόμο».«Ο λαός κρατάει τη λύση στα χέρια του και δεν θα αργήσει η στιγμή της δημοκρατικής ανατροπής τους», καταλήγει.
Keywords
Τυχαία Θέματα