Συντομη παρεμβαση με αφορμη το κειμενο του κ.π...

Γράφει η Μαρία Ψαράκη
Διάβασα με μεγάλη προσοχή το κείμενο του Κ.Π που φέρει τον εύγλωττο τίτλο ''Κοιτάξτε ρε ποιοι μας κυβερνούν '' (εδώ) και κατανοώ πλήρως...
την ανάγκη του συντάκτη να τοποθετηθεί και να καταγράψει τις σκέψεις του για το πως φτάσαμε σήμερα ως εδώ, αξιολογώντας μοιραία, όπως έχει την υποχρέωση να κάνει κάθε πολίτης, την πορεία της κυβέρνησης και τα έργα της στο διάστημα πριν και μετά τις δύο εκλογικές αναμετρήσεις που ανέδειξαν το ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα.
Αυτό όμως που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι
το γεγονός ότι ο Κ.Π δεν έμεινε εκεί, αλλά παρουσίασε με τον δικό του, υποκειμενικό, ίσως για κάποιους, αντικειμενικό για κάποιους άλλους, τρόπο, την πορεία της πατρίδας μας έτσι όπως διαμορφώθηκε, από τις πράξεις των κατά καιρούς κυβερνώντων.
Δε θα πω περισσότερα για το συγκεκριμένο κείμενο, σας προτρέπω όμως να το διαβάσετε και να σχηματίσετε τη δική σας γνώμη, για να συμφωνήσετε ή να διαφωνήσετε με τον συντάκτη του.
Θα ήθελα μόνο, κλείνοντας αυτή την παρέμβαση, να δανειστώ αυτούσια τα λόγια του Κ.Π, τα οποία και ασφαλώς δε μπορώ παρά να προσυπογράψω : '' Ίσως είναι η μοίρα των Ελλήνων ή η βλακεία, να εμπιστεύονται ηγέτες που επενδύουν στο ψέμα και την απάτη για να διατηρήσουν τη νομή της εξουσία και να μην αντιλαμβάνονται ότι τα όσα τους υπόσχονται προεκλογικά είναι πυροτεχνήματα μιας χρήσης και χρησιμοποιούνται μόνο κατά τη διάρκεια των εκλογών! Τον ηγέτη τον αναδεικνύει η κοινωνία με τα έργα του, και όχι η αλαζονεία!''. Θα επανέλθουμε σίγουρα
Keywords
Τυχαία Θέματα