Συντετριμμενη η γνωστη ηθοποιος για την αυτοκτονια του πρωην συζυγου της...

17:46 10/4/2015 - Πηγή: Fimotro
Τέλος στη ζωή του μέσα στις άγιες ημέρες του Πάσχα αποφάσισε να βάλει επιχειρηματίας...
στο κέντρο της Αθήνας.

O 44χρονος συνιδιοκτήτης γνωστού καφέ-ζαχαροπλαστείου ήταν ο πρώην σύζυγος γνωστής ηθοποιού, η οποία δεν μπορεί να πιστέψει όσα έχουν συμβεί. Ο 44χρονος άνδρας προέβη στο απονενοημένο διάβημα το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης μέσα στο κατάστημά του, που βρίσκεται στην οδό Πατησίων, βάζοντας τέλος στη ζωή του με ένα περίστροφο. Σύμφωνα με τις
μέχρι στιγμής πληροφορίες ο άτυχος άνδρας φαίνεται να λύγισε από τα οικονομικά προβλήματα και να μην άντεξε το βάρος τους. Με τη γνωστή ηθοποιό είχαν αποκτήσει μαζί ένα κοριτσάκι που είναι μόλις πέντε ετών.

Η ηθοποιός είναι συντετριμμένη, ενώ μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook, ευχαρίστησε όλους εκείνους που βρίσκονται στο πλευρό της αυτές τις δύσκολες ώρες γράφοντας ένα απλό: «Σας ευχαριστώ».

Δείτε τα μηνύματα συμπαράστασης από φίλους της στο facebook:

«Μεγάλο κρίμα. Ας είναι το τελευταλιο κακό που σε βρίσκει. Ο Θεός να φέρει μόνο χαρές για σένα και το αγγελούδι σου. Το Άγιο Φως να φωτίσει τις ζωές σας», «Να είστε γερές με το αγγελούδι σου και να τον θυμάστε», «Καλή μου φίλη, σου στέλνω την αγάπη μου για να απαλύνει όσο δυνατόν τον πόνο σας. Κουράγιο σε εσένα και την κορούλα σου».
Keywords
Τυχαία Θέματα