Συνεχιζονται οι αντιδρασεις...

20:30 2/5/2014 - Πηγή: Fimotro
Συνεχίζονται οι αντιδράσεις στο ΠΑΣΟΚ για την παρουσία του πρώην προέδρου του κόμματος κ. Γιώργου Παπανδρέου στην παρουσίαση βιβλίου της κυρίας Μαριλένας Κοππά, η οποία είναι υποψήφια ευρωβουλευτής με τη ΔΗΜΑΡ...
Τόσο δημόσια, όσο και ιδιωτικά στελέχη που κόμματος εξακολουθούν να εκφράζουν τη δυσφορία τους για την ενέργειά του αυτή μεσούσης της προεκλογικής περιόδου.

Στο
επίκεντρο του προβληματισμού βρίσκονται οι ενέργειες του κ. Παπανδρέου το βράδυ των ευρωεκλογών ή τις επόμενες ημέρες στην περίπτωση που το εγχείρημα της Ελιάς δεν αποδώσει τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Ο κ. Παπανδρέου με τη στάση του έχει κρατήσει αποστάσεις από την Ελιά, ενώ μόλις προχθές σε ανακοίνωσή του τόνιζε: «Εγώ ΠΑΣΟΚ ήμουν, είμαι και θα είμαι. Και πριν και τώρα και μετά τις ευρωεκλογές».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος χθες σχολιάζοντας τις κινήσεις του κ. Παπανδρέου είπε ότι «υπήρξε κάτι με ιδιαίτερο συμβολισμό», ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει πως θα προτιμούσε να είχε πάει σε μια πολιτική εκδήλωση της Ελιάς, κάτι που ο κ. Παπανδρέου έχει αποφύγει όλο αυτό το διάστημα.

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος, επίσης, κάλεσε τον κ. Παπανδρέου να αναλάβει τις ευθύνες του και πρόσθεσε: «απευθυνόμενος και στον κ. Παπανδρέου, λέω ότι και οι 42 υποψήφιοι στο ευρωψηφοδέλτιο της Ελιάς και οι βουλευτές που άντεξαν από το 2009 χωρίς να έχουμε καμία ευθύνη για το ΠΑΣΟΚ, μπορούμε να λέμε μια κουβέντα παραπάνω και από τον καθένα που έζησε τις καλές στιγμές της παράταξης. Τελεία και παύλα!».

Όμως απ’ ό,τι φαίνεται ο κ. Παπανδρέου δεν «τ’ ακούει» μόνο δημόσια, αλλά και ιδιωτικά. Σε τυχαία συνάντηση που είχε στη Βουλή με τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ κ. Δημήτρη Κρεμαστινό -ο οποίος, μάλιστα δεν βρίσκεται στο περιβάλλον του κ. Βενιζέλου- κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για τη στάση του.

Ο κ. Κρεμαστινός βλέποντάς τον στην Ολομέλεια της Βουλής την Τετάρτη τον ρώτησε: «Τι είναι αυτά που κάνεις πρόεδρε;». Ο πρώην πρωθυπουργός αρχικά δεν απάντησε, όμως μετά είπε πως «έχει υπερτιμηθεί» η παρουσία του στην εκδήλωση της κας Κοππά και είπε πως δεν είχε πρόθεση να βλάψει το ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Κρεμαστινός από την πλευρά του επισήμανε ότι διανύουμε προεκλογική περίοδο και πως η κα Κοππά είναι πλέον συνεργαζόμενη με ένα άλλο κόμμα. Ο κ. Παπανδρέου έδωσε τέλος στην συζήτηση λέγοντας «έίμαι ΠαΣοΚ, είμαι στη ψυχή του ΠαΣοΚ».

Στο πλευρό του κ. Παπανδρέου βρέθηκε η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ κα Λίτσα Κουρουπάκη. Σε συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90,1 είπε σχετικά
«Ο Γιώργος Παπανδρέου δραστηριοποιείται με όλες τις δυνάμεις του για να πάει καλά το ΠΑΣΟΚ. Το έχω δει και στην πράξη και το πιστεύω».
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα