Συναντηση κουρουμπλη - σαλμα στην αριστοτελους...

20:00 9/3/2015 - Πηγή: Fimotro
Ο υπουργός Υγείας κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής είχε δηλώσει με την ανάληψη των καθηκόντων του ότι όλοι οι προκάτοχοι ...
του θώκου του στην Αριστοτέλους είναι ευπρόσδεκτοι για να συζητήσουν τα μείζονα θέματα της υγείας, ωστόσο στην πρότασή του έχει ανταποκριθεί προς το παρόν μόνο ο συντοπίτης του, ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με τη ΝΔ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, κ. Μάριος Σαλμάς.

Σε αντίθεση με το πολεμικό κλίμα που επικρατούσε τις
προηγούμενες ημέρες μεταξύ του κ. Κουρουμπλή και των «γαλάζιων» υπουργών κκ Άδωνι Γεωργιάδη και Μάκη Βορίδη, μετά την καταγγελία του κ. Κουρουμπλή για «σκανδαλώδεις» συμβάσεις για τις μεταρρυθμίσεις στην υγεία (είχαν υπογραφεί από τις προηγούμενες ηγεσίες), η συνάντηση μεταξύ του κ. Κουρουμπλή και του επίσης «γαλάζιου» κ. Σαλμά έγινε σε εξαιρετικό κλίμα, όπως ανέφεραν και οι δύο πλευρές.

Οι δύο πολιτικοί αντάλλαξαν απόψεις για κρίσιμα θέματα που αφορούν στο χώρο της υγείας και του φαρμάκου και δεσμεύτηκαν ότι θα βρίσκονται σε επαφή για ζητήματα που αφορούν στον ευαίσθητο τομέα της υγείας.

Ο κ. Κουρουμπλής υπογράμμισε, μάλιστα, «πόσο χρήσιμη και ευπρόσδεκτη είναι οποιαδήποτε κατάθεση εμπειρίας από ανθρώπους που έχουν υπηρετήσει το χώρο της υγείας ανεξαρτήτως ιδεολογικής ή πολιτικής προέλευσης» δεδομένου ότι η υγεία είναι σημαντικό κοινωνικό αγαθό που αφορά όσο ποτέ τους Έλληνες.
Keywords
Τυχαία Θέματα