''ερασιτεχνικες οι προτασεις βαρουφακη''...

19:17 9/3/2015 - Πηγή: Fimotro
“Η αρχική συμφωνία της Ελλάδας με τους πιστωτές της για την αποτροπή μίας στάσης πληρωμών έχει αρχίσει...
να ραγίζει καθώς ευρωπαίοι αξιωματούχοι τονίζουν ότι οι προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης απέχουν πολύ απ' το να ανταποκριθούν σε αυτό που συμφωνήθηκε δύο εβδομάδες πριν”, σημειώνει το Bloomberg στο πρώτο του θέμα σήμερα.

Με τίτλο “Οι πιστωτές απορρίπτουν τις προτάσεις μεταρρύθμισεων της Ελλάδας” το πρακτορείο ειδήσεων αναδεικνύει τα όσα έχουν
συμβεί το τελευταίο 24ωρο και φιλοξενεί ανώνυμα τις δηλώσεις δύο αξιωματούχων Θεσμών που χαρακτηρίζουν “ερασιτεχνικές τις προτάσεις” Βαρουφάκη και δεν είναι αρκετές για την επίτευξη συμφωνίας. “Δεν δείχνουν σημαντική πρόοδο για την επίτευξη των δεσμεύσεων που έγιναν στις 20 Φεβρουαρίου”, υπογραμμίζουν.

Στο ρεπορτάζ φιλοξενείται και δήλωση του καθηγητή του πανεπιστημίου Αθηνών Γιώργου Παγουλάτου αναφορικά με τα ασφυκτικά περιθώρια που υπάρχουν και για την ίδια την κυβέρνηση. "Η διατήρηση της ενότητας του αντιμνημονιακού συνασπισμού, και την ίδια ώρα η επίτευξη συμφωνία που θα χαλαρώσει την άμεση πίεση στην οικονομία αποδεικνύεται σε 'ακατόρθωτη αποστολή'", δηλώνει χαρακτηριστικά.
Keywords
Τυχαία Θέματα