Συναντησεις με τους πολιτικους αρχηγους που το στηριζουν ζητα ο παπαδημος

ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΤΑΘΕΙ Ο ΒΙΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ!
Συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγους που τον στηρίζουν θα έχει ο Λ. Παπαδήμος την παράταση της κυβερνησης του και τον σαφή προσδιορισμό των αρμοδιοτήτων εαν και εφόσον παραταθεί ο πολιτικός βίος του. Ο πρωθυπουργός ενημέρωσε το υπουργικό...
συμβούλιο για την απόφασή του αυτή ενημέρωσε τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου το οποίο ολοκληρώθηκε πριν από σημειώνοντας ότι «δεν υπάρχει ημερομηνία
εκλογών».
Αφορμή δόθηκε από την ευρεία συζήτηση με θέμα τις προτάσεις του υπουργείου Εργασίας για την περικοπή των επικουρικών συντάξεων.
Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι το συγκεκριμένο νομοσχέδιο θα πρέπει να έχει ετοιμαστεί και είναι κατατεθειμένο έως τις 15 Ιανουαρίου, σημειώνοντας παράλληλα ότι πρόκειται για ρητή δέσμευση που συμπεριλαμβανόταν στο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα και υπ ΄αυτήν την έννοια αποτελεί μέρος της πολιτικής που θα πρέπει να υλοποιήσει η κυβέρνηση πριν την υπογραφή της δανειακής σύμβασης.
Επιφυλάξεις για όλα αυτά διατυπώθηκαν κατά κύριο λόγο από τον υπουργό Μεταφορών κ. Μάκη Βορίδη , ο οποίος ανέφερε ότι δεν διαφωνεί με την επέκταση της θητείας και των αρμοδιοτήτων της κυβέρνησης αλλά χωρίς μια τέτοια συμφωνία των κομμάτων δεν μπορεί να προχωρήσουν παρόμοιες μεταρρυθμίσεις.
Keywords
Τυχαία Θέματα